Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Let's talk about Kiehl's #1

Kαλησπέρα όμορφες!

Στο προηγούμενο ποστ, δείξατε ενδιαφέρον για την πολιτική της Kiehl's όσον αφορά τα δείγματα, την οποία και δεν πολυγνωρίζατε! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας μιλήσω γενικότερα για την Kiehl's, για δύο πολύ ενδιαφέρουσες ενέργειες που κάνει, και φυσικά για τα προϊόντα της που έχω δοκιμάσει!


Ξεκινάω με λίγα λόγια για την εταιρία: Η Kiehl's ξεκίνησε σαν ένα φαρμακείο το 1851 στην Νέα Υόρκη. Τα σκευάσματά τους παρασκευάζονται με βάση τα φυσικά συστατικά σε υψηλή περιεκτικότητα, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα τους. Σκοπός των προϊόντων της Kiehl's είναι να "εκπαιδεύσουν" το δέρμα μας, ώστε να λειτουργεί σωστά από μόνο του και να μην έχει ανάγκη από 50 σκευάσματα για να είναι υγιές!


Όταν πρωτοδοκίμασα προϊόντα Kiehl's με εντυπωσίασε κατ' αρχάς η πολιτική τους όσον αφορά τα δωρεάν δείγματα. Στην Kiehl's πρεσβεύουν το "πρώτα δοκιμάζουμε και έπειτα αγοράζουμε", που θα έπρεπε να είναι το μότο οποιασδήποτε εταιρίας έχει εμπιστοσύνη στα προϊόντα της! Έτσι σας παρέχεται η εξής δυνάτοτητα: Μπορείτε να πάτε σε ένα οποιοδήποτε corner της Kiehl's και να σας κάνουν μια μίνι διάγνωση δέρματος. Στη συνέχεια θα σας προτείνουν τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα και θα σας δώσουν και δείγματα για να δοκιμάσετε κάποια από αυτά πριν αποφασίσετε αν θα τα αγοράσετε! Έτσι, έχω καταφέρει ό,τι αγοράσω να μου αρέσει πολύ και να μην κλαίω τα λεφτά μου! Τέλειο;

Η δεύτερη ενέργεια της Kiehl's που είναι εξαιρετικά αξιέπαινη είναι η ανακύκλωση συσκευασιών που προσφέρει! 


 • Πάτε σε ένα από τα corner της Kiehl’s για να προμηθευτείτε την κάρτα του προγράμματος «Ανακυκλώστε και Ανταμειφθείτε».
• Κάθε φορά που επιστρέφετε μια άδεια συσκευασία Kiehl’s θα σφραγίζουν την κάρτα σας.
• Με την επιστροφή της τρίτης άδειας συσκευασίας και την αντίστοιχη σφραγίδα, θα λαμβάνετε δωρεάν ένα Lip Balm # 1 (ένα από τα best sellers προϊόντα τους).
• Με την επιστροφή της πέμπτης άδειας συσκευασίας και λαμβάνοντας την πέμπτη σφραγίδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα προϊόν σε ειδικό μέγεθος (75ml).
• Μετά την επιστροφή της δέκατης άδειας συσκευασίας και λαμβάνοντας τη δέκατη σφραγίδα, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε προϊόν αξίας έως 25€.
• Με την ολοκλήρωση του προγράμματος (10 σφραγίδες) θα πάρετε μία νέα κάρτα για να συνεχίσετε να επιστρέφετε συσκευασίες προς ανακύκλωση!

Καταπληκτική κίνηση από την Kiehl's για να βοηθήσει το περιβάλλον, αλλά και να ανταμείψει τους πελάτες της!

Τέλος, να σας πω ότι πολλά από τα best sellers προϊόντα της εταιρίας κυκλοφορούν σε μικρότερες συσκευασίες των 75 ml, κάτι που είναι καταπληκτικό για να δοκιμάσουμε εκτενώς ένα προίόν πριν αποφασίσουμε να το αγοράσουμε!

Tην Kiehl's μπορείτε να τη βρείτε στα: Attica (Σύνταγμα και Golden Hall), HC Κολωνάκι, Γλυφάδα, Κηφισιά και Gallerie de Beaute The Mall.

 Γενικώς, η Kiehl's είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες, καθώς τα περισσότερα προϊόντα της που έχω δοκιμάσει, με έχουν αφήσει κατευχαριστημένη!

Στο επόμενο ποστ, θα σας μιλήσω για το ποια προϊόντα έχω δοκιμάσει εγώ και την άποψή μου για αυτά!

Εσείς τις γνωρίζατε αυτές τις δύο ενέργειες από την Kiehl's;

11 σχόλια:

  1. Πάω αύριο κιόλας να βγάλω την κάρτα! Πάρα πολύ χρήσιμο post Σισσάκι, ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο το post! Τώρα χρησιμοποιώ μια κρέμα τους και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη!θα κάνω σε λίγες μέρες post. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πιάνεις αδιάβαστη!!!
    ;-)
    Καλημέρα κούκλα μου!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα! Το άρθρο σου είναι πολύ καλογραμμένο και μπράβο. Όντως, όταν μια εταιρία ακολουθεί τέτοιες πολιτικές έχει μόνο να κερδίσει. Δείχνει ότι έχει εμπιστοσύνη στο προϊόν της και εκτιμά το καταναλωτικό κοινό. Γενικά από marketing η συγκεκριμένη εταιρία σκίζει.
    Προσωπικά, τα προϊόντα της Kiehl's που δοκίμασα (μέσω του Glowbox) δεν μου άρεσαν καθόλου. Επίσης βρίσκω άστοχο να αυτοδιαφημίζονται για χρήση φυσικών υλών όταν τα προϊόντα τους έχουν paraben (εδώ μέχρι και η μισητή Pantente τα καταργεί). Χρησιμοποιώντας το τρυκ της οικολογίας (ανακύκλωση με προνόμια όπως κάνουν και τα Bodyshop) δίνουν την αίσθηση ότι έχουν επαφή με φυσικά υλικά. Αλλά anyway, αυτό είναι δική μου παραξενιά.
    Και πάλι την καλησπέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Μarianna: Eννοείται να τη βγάλεις! Εγώ ήδη ανακύκλωσα δύο συσκευασίες και μου αδειάζει και η τρίτη! Ανυπομονώ να δοκιμάσω το lip balm για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Rose Lips: Σ' ευχαριστώ πολύυυ! Μην ξεχάσει μόλις την τελειώσεις να την ανακυκλώσεις! Ποια χρησιμοποιείς (να παίρνουμε και ιδέες);;xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @syros2jsQ: Γι' αυτό είμαστε εδώ-για να μοιραζόμαστε τη γνώσηηηηη! Φιλάκια γλυκιά μου!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Tomboy: Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Και να σκεφτείς ότι η Kiehl's δεν κάνει διαφημίσεις! Πιστεύω ότι έχουν βρει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο: να "αυτοδιαφημίζονται" τα προϊόντα τους!
    Όσον αφορά τα parabens, με έβαλες σε σκέψεις και το τσέκαρα! Από τα 5 προϊόντα που είχα πρόχειρα και είδα τα συστατικά τους, μόνο το ένα είχε ένα paraben (που βέβαια καλό θα ήταν να μην υπήρχε ούτε αυτό!)... Τα υπόλοιπα δεν είχαν κάτι ευτυχώς!
    Και φυσικά ΔΕΝ είναι παραξενιά το να ψάχνεσαι με τα συστατικά και να φροντίζεις την υγεία σου! Φιλάκια και καλώς ήρθες στην παρέα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γνώρισα την εταιρεία μέσω του Glowbox και θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα τους! Πολύ ενημερωτικό το άρθρο σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Sofia: Κάποια από τα προΊόντα της αξίζουν απίστευτα! Σύντομα θα ανεβάσω ένα review από ό,τι έχω δοκιμάσει από την Kiehl's, οπότε stay tuned!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει εταιρία που το κάνει αυτό!στη θεσ/νίκη ξέρεις που τη βρίσκουμε?
    αν θες ρίξε μια ματιά στο καινούργιο μου blog...
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena