Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

"Fall" in love! #1

Το Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις μικρές φθινοπωρινές μου αγάπες που με κάνουν να λατρεύω αυτή την εποχή!


Πάμε, λοιπόν, να δούμε μερικούς λόγους για τους οποίους λατρεύω αυτή την εποχή!


Για μένα το τσάι, είναι ό,τι για τον περισσότερο κόσμο ο καφές... Μπορώ να καταναλώσω τεράστιες ποσότητες, ενώ ειδικά το πρωί αισθάνομαι ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες απολάυσεις μου. Το πίνω ζεστό χειμώνα- καλοκαίρι, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο μέχρι την Άνοιξη, μου χαρίζει μια αίσθηση ασύγκριτη θαλπωρής. Πίνω σχεδόν κατ΄αποκλειστικότητα πράσινο τσάι- το μάυρο μου φαίνεται βαρύ- σε διάφορες γεύσεις ανάλογα με την επιοχή, την ώρα και την διάθεσή μου. Οι αδυναμίες μου; Μαστίχα, μέντα, καραμέλα ή και κάποιο πιο πολύπλοκο, όπως ο "Λευκός Άγγελος" που περιέχει πορτοκάλι και αμύγδαλα και μυρίζει σαν βασιλόπιτα! Προσωπικά προμηθεύομαι κατά κύριο λόγο το τσάι μου σε χύμα ποσότητες από ένα μικρούλι μαγαζάκι στο κέντρο της Αθήνας (στην Ομήρου, λίγο πιο πάνω από το ύψος της Σόλωνος), καθώς βρίσκω ότι έχει πολύ περισσότερη γεύση από τα συσκευασμένα, ή από το iHerb όταν ψάχνω κάτι πιο ιδιαίτερο...


Ένας ακόμα λόγος που αγαπώ το Φθινόπωρο, είναι ότι μπορώ να ξανανάψω τα αγαπημένα μου κεράκια,που το καλοκαίρι τα παραμελώ ελαφρώς! Για μένα το απόλυτο χειμωνιάτικο κεράκι είναι αναμφισβήτητα το Natural Candle orange, cedarwood & clove της Apivita... Όσες δεν το έχετε μυρίσει, ΠΡΕΠΕΙ να το πράξετε άμεσα! Mυρίζει συγκλονιστικά, αρωματίζει υπέροχα ολόκληρο το δωμάτιο πολύ γρήγορα, ενώ είναι και φυσικό προϊόν, απαλλαγμένο από οποιαδήποτε βλαβερή ουσία- κάτι πολύ σημαντικό, μιας και το αναπνέουμε! Όσο είναι λιωμένο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως λαδάκι σώματος για ενυδάτωση ή και μασάζ... Το είχα πάρει από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacy Secrets, για το οποίο σας είχα ξαναμιλήσει εδώ, και πραγματικά απορώ γιατί δεν το πήρα στο μεγάλο μέγεθος! Απλά, το πιο ωραίο χειμωνιάτικο κερί που έχω μυρίσει ποτέ!


Μαζί με το Φθινόπωρο έρχεται και η ανάγκη μου για προϊόντα που να είναι... comfort food για το δέρμα και το πνεύμα... Ξέρετε ήδη ότι οι μυρωδιές παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για μένα, και αυτή την εποχή, αναζητώ αρώματα που να με κάνουν να αισθάνομαι καλύτερα έπειτα από μια βροχερή μέρα τρεξίματος! Ένα προϊόν που ταιριάζει απόλυτα σ' αυτή την περιγραφή χωρίς όμως να έχει βαριά ή υπερβολικά "ζεστή", χειμωνιάτικη μυρωδιά, είναι το αφρόλουτρο της Aloe Plus στο άρωμα Velvet... Μυρίζει μωρουδιακή πούδρα με έναν τρόπο που πραγματικά με κάνει να αισθάνομαι θαλπωρή και ανακούφιση, και αν σας αρέσει αυτή η μυρωδιά σας το συστήνω ανεπιφύλακτα... Το άρωμά του δεν είναι καθόλου βαρύ ή μπουχτιστικό και προσωπικά το έχω ερωτευτεί! Το σετάρω με το αντίστοιχο body butter, για όνειρα γλυκά, που θυμίζουν κάτι από... μαμά! Τα προϊόντα Aloe Plus είναι φυσικά καλλυντικά, χωρίς parabens και άλλες βλαβερές ουσίες, ενώ το δεύτερο συστατικό τους είναι η Aloe Vera, γνωστή για τις αναπλαστικές, επουλωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες! Αυτές οι συσκευασίες των 50 ml είναι καταπληκτικές αν θέλετε να δοκιμάσετε διάφορα αρώματα και να καταλήξετε ποια σας αρέσουν και στο iNatural θα τις βρείτε λιγότερο από 3 €! Εννοείται ότι είναι ιδανικές και για ταξίδι, αφού πιάνουν ελάχιστο χώρο και θα έχετε πάντα τέλεια ενυδατωμένο δέρμα!


Ακόμα ένα στοιχείο που αγαπώ το Φθινόπωρο είναι ότι το δέρμα μου αρχίζει να γίνεται λιγότερο λιπαρό και έτσι δεν χρειάζεται να πουδράρομαι κάθε λίγο και λιγάκι για να μην μοιάζω σαν τηγανιτή πατάτα! Έτσι λοιπόν, αρχίζω να εντάσσω στην περιποίησή μου κάποια προϊόντα που προσφέρουν περισσότερη ενυδάτωση στο δέρμα, ώστε να αποφύγω τα αντιαισθητικά σημάδια της αφυδάτωσης (λεπτές γραμμές, ξηρά σημεία, τράβηγμα κλπ). Ένας νέος μου έρωτας- που ελπίζω να εξελιχθεί σε αγάπη- είναι ο ενυδατικός ορός Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate από την Kiehl's... Tον δοκιμάζω σε ένα deluxe sample και δηλώνω ενθουσιασμένη: υπέροχη ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως, δίνει στο δέρμα τρομερή ενυδάτωση που την αισθάνεσαι από την πρώτη εφαρμογή, ενώ το αφήνει τόσο βελούδινο που πραγματικά δεν το πίστευα όταν το πρωτοδοκίμασα- σαν να έχετε φορέσει primer! Δεν βγάζει καμία επιπλέον λιπαρότητα και  η ενυδάτωση που προσφέρει διαρκεί όλη μέρα. Πραγματικά οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές και προστέθηκε στην wishlist μου... Σας προτείνω να το δοκιμάσετε και εσείς και θα με θυμηθείτε! (Μπορείτε να διαβάσετε για την πολιτική δειγμάτων της Kiehl's στο σχετικό ποστ...)

Ποιες είναι οι δικές σας φθινοπωρινές αδυναμίες;

* Stay tuned για το #2 με προϊόντα μακιγιάζ! Και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο giveaway που τρέχει αυτή την επόχή στο blog!

4 σχόλια:

  1. Πολύ έξυπνος τίτλος και πολύ όμορφο άρθρο! :)
    Είναι από τους λόγους που χαίρομαι που επέστρεψα στα του blogging! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Δέσποινα: Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Καλό Φθινόπωρο και εύχομαι να μην ξαναλείψεις πό το blogging ούτε μέρα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Φθινόπωρο!Αν και για μένα δεν είναι από τις αγαπημένες μου εποχές και το φετινό προβλέπεται δύσκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Despina: Καλό Φθινόπωρο και σε σένα γλυκιά μου! Φρόντισε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου όσο το δυνατόν περισσότερες μικρές απολαύσεις για να γίνει λίγο πιο όμορφο και εύκολο! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena