Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

"Fall" in love #2

 Στο δεύτερο μέρος της σειράς "Fall" in love θα μιλήσουμε για μακιγιάζ.... Λατρεύω το μακιγιάζ του Φθινοπώρου, γιατί κινείται σε γήινες αποχρώσεις, λίγο πιο σκούρες και έντονες, που δίνουν χρώμα στο πρόσωπό μας και ταιριάζουν με τα χρώματα της φύσης...


 (Μπορείτε να δείτε το Part 1 εδώ!)


 Το αγαπημένο μου ρουζ αυτή την εποχή είναι το Rose Anglais 733 του Dior. Έχει το πιο υπέροχο dusty rose χρώμα που ζωντανεύει το πρόσωπο και ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ! Έχει μια ματ πλευρά και μια με πολύ διακριτική λάμψη και πολύ λετποκομμένο shimmer... Μπορείτε είτε να τις αναμείξετε για ένα λαμπερό αποτέλεσμα, είτε να τις χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά, ανάλογα με την διάθεσή σας... Εγώ χρησιμοποιώ την πρώτη για ρουζ και την δεύτερη σαν ένα άκρως διακριτικό και πρωινό highlighter!


 H παλέτα Luminizing Satin Eye Color Trio OR 316 της Shiseido, είναι η απόλυτη φθινοπωρινή επιλογή... Τρία άκρως φθινοπωρινά χρώματα, που δίνουν πολλές δυνατότητες  για πρωινά ή και βραδινά μακιγιάζ... Ταιριάζουν υπέροχα τόσο σε πράσινα/ μπλε μάτια, όσο και σε καφέ. H αγαπημένη μου απόχρωση είναι το βουργουνδί, το οποίο τονίζει καταπληκτικά τα πράσινα μάτια και κλέβει την παράσταση... Η υφή των σκιών αυτών είναι πραγματικά βουτυρένια, ενώ στα μεγάλα συν είναι ότι εκτός από το κλασσικό (άχρηστο) πινελάκι, περιέχουν και ένα υπέροχο τρίχινο! (Πότε επιτέλους θα βάλουν αυτά τα πινελάκια όλες οι εταιρίες στις σκιές;) Θα σας κάνω σύντομα και ένα tutorial με αυτές τις σκιές για να τις δείτε και εφαρμοσμένες!

Το Volcanic Mineral Eyeliner του Κορρέ στην μπλε απόχρωση, είναι  μαι από τις αγαπημένες μου επιλογές αυτή την εποχή, ενώ όταν θέλω να κάνω smokey eyes, αντί του πιο " άγριου" μαύρου επιλέγω την Volcanic Mineral Twist Eyeshadow στην απόχρωση Grey Brown! (Swatches και από τα δύο, αλλά και αναλυτικό review, μπορείτε να δείτε στο σχετικό ποστ!)


Τέλος, στα χείλη λατρεύω τις berry αποχρώσεις, οι οποίες φέτος θα κυκλοφορήσουν από όλες τις εταιρίες καλλυντικών! Για τα Hot Lips της Ellis Faas σας έχω ξαναμιλήσει ( στο σχετικό ποστ μπορείτε να τα δείτε και φορεμένα), και η απόχρωση L406 είναι ένα υπέροχο φθινοπωρινό, μουντό χρώμα... Το Chubby Stick Intense, Broadcast Berry από την Clinique, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μου, αφού από το όνομα και μόνο καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα υπέροχο berry χρώμα! To Lacquer Rouge της Shiseido στην απόχρωση RD 529 όπως θα δείτε και στα swatches, έχει απίστευτη απόδοση χρώματος, ενώ αφήνει και μια γυαλάδα στα χείλη που τα κάνει να φαίνονται πιο ζουμερά... Για το χρώμα, δεν λέω τίποτα και αφήνω την εικόνα να μιλήσει από μόνη της!


Για τις πιο πρωινές ώρες επιλέγω αποχρώσεις που τείνουν στο nude, με τα lavender laughter και orchid bloom από Karen Muller να είναι τα αγαπημένα μου! (Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό review στο σχετικό ποστ!)

Mα είναι δυνατόν να μην αγαπά κανείς αυτές τις υπέροχες Φθινοπωρινές αποχρώσεις;

Stay tuned for Part 3 girls!

14 σχόλια:

  1. Ολα υπέροχα και τόσοοο φθινοπωρινά!!!
    Και εννοείται θέλω τα δύο κάτω κάτω κραγιόν!!Φανταστικό shiseido και Ellis Faas!
    Φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @vicky: Tα αγαπώ αυτά τα κραγιόν- αναβαθμίζουν και το πιο απλό μακιγιάζ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούσες να κάνεις καλύτερες επιλογές!
    Ειδικά τα κραγιόν φοβερά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κραγιόν της Shiseido απλά τέλειο!!! Πολύ ωραία όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφα όλα ειδικά τα κραγιονάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Δέσποινα: Σ' ευχαριστώ πολύυυυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Marianna: Το έχω ήδη σε ακόμη δύο χρώματα και δεν νομίζω να σταματήσω εκεί! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Chara: Τα λατρεύω γιατί αλλάζουν εξ ολοκλήρου την εικόνα του εκάστοτε μακιγιάζ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα προϊόντα ότι πρέπει για αυτην την εποχή! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απόλυτα για τα βοθρτσάκια που βάζουν μέσα στις παλέτες! Τα χρησιμοποιεί κανείς άραγε? Πρέπει να αντικατασταθούν οπωσδήποτε από πινελάκια. Δεν περίμενα ότι το Chabby stick της Clinique θα έχει τόσο έντονη απόδοση! Πολύ ωραίες όλες οι επιλογές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Maria: Το chubby stick είναι από την σειρά Intense, γι αυτό έχει τόσο έντονη απόδοση! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena