Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

iHerb Haul and Special Offers (Real Techniques, EcoTools, ELF, Twinings)!

Hello girls!

Αυτές τις μέρες τρέχει μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ προσφορά στο iHerb, την οποία και δεν μπορούσα παρά να εκμεταλλευτώ και να κάνω την παραγγελία μου, μιας και ήταν ευκαιρία να αποκτήσω κάποια προϊόντα που λιγουρευόμουν εδώ και καιρό!

Την παραγγελία μου θα την λάβω (σύμφωνα με την εκτίμηση του iHerb) στις 24 Νοεμβρίου, αλλά μέχρι τότε θα έχει λήξει η προσφορά... Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σας δείξω τι παρήγγειλα, ώστε να πάρετε ιδέες και αν κάποια θέλει να κάνει την παραγγελία της, να προλάβει να εκμεταλλευτεί την προσφορά της εβδομάδας, η οποία λήγει την Τετάρτη το απόγευμα!

Γι' αυτή λοιπόν την εβδομάδα (από Τετάρτη σε Τετάρτη) το iHerb έχει 20% έκπτωση σε ΟΛΑ τα προιόντα μακιγιάζ! Real Techniques, EcoTools, ELF, Bdellium Tools και πολλά άλλα, με -20%! Επιπλέον έχει -20% στα Twinings, και φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ και σε 2 τσαγάκια που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό! Επίσης, έχετε έκπτωση από 5%- 14% ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας (το 5% αφορά ακόμα και παραγγελία $1!)! Τέλος, όσες παραγγέλνετε για πρώτη φορά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό TSN539, έχετε επιπλέον εως -$10 στην πραγγελία σας! Τέλειο;


  Όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο να αντισταθώ, και ορίστε τι πήρα!


Μπορείτε να δείτε συνοπτικά την παραγγελία μου εδώ, αλλιώς keep reading!


Όπως βλέπετε, από Real Techniques αγόρασα μόνο το Miracle Complexion Sponge, ένα σφουγγαράκι dupe για το beauty blender, το οποίο με την έκπτωση βγαίνει λιγότερο από 4 €! Από EcoTools, είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι το Tapered Blush Brush, αλλά και το Eye Enhancing Duo Set, το πιο υπερτέλειο και βολικό σετ για τα μάτια με τέσσερα κατ ουσίαν πινέλα σε μόλις δύο, που δυστυχώς ήταν σχεδόν μόνιμα sold out!

Και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πάρω και ό,τι είχα βάλει στο μάτι από ELF, που με την έκπτωση βγαίνουν λιγότερο από 2 € το ένα! Πήρα λοιπόν δύο πινέλα, το Stipple Brush, το οποίο θέλω για κρεμώδη ρουζ, και το διάσημο Powder Brush που τα κάνει όλα και συμφέρει! Πήρα επίσης, το
Contouring Blush & Bronzing Powder, St Lucia, ένα σετάκι με ένα ρουζ και ένα bronzer, αλλά και το διάσημο ρουζ Candid Coral, το οποίο λέγεται ότι είναι dupe του Orgasm της Nars! Τέλος, δύο Matte Lip Colours έγιναν δικά μου στις αποχρώσεις Coral και Tea Rose, αλλά και δύο Cream Eyeliners σε μαύρη και καφέ απόχρωση για να τα δοκιμάσω!

Τα χείλη μου αυτή την περίοδο περνάμε μια ιδιαιτέρως ξηρή φάση και επέλεξα και δύο lip balms- το κλασικό και πολύ καλό Sierra Bees Organic Pomegranate Beeswax Lip Balm with Vitamin E  και ένα που δοκιμάζω για πρώτη φορά και έχει και μια ελαφριά κόκκινη απόχρωση, το Alba Botanica, Mineral TerraTints, SPF 15, Blaze. 

Και μιας και τα Twinings είχαν και αυτά έκπτωση, δεν μπορούσα να μην πάρω δύο γεύσεις που είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι, και είμαι σίγουρη ότι θα τις κατευχαριστηθώ τον Χειμώνα! Πήρα το Twinings, Chai, Pumpkin Spice και το Twinings, Chai, French Vanilla! Πόσο υπέροχα, χειμωνιάτικα αρώματα και τα δύο; Αυτή την περίοδο πίνω μετά μανίας το κλασικό Chai της Twinings με γάλα και δηλώνω ότι το Chai Latte είναι μακράν το αγαπημένο μου ρόφημα!

Τέλος, πήρα και δυο πραγματάκια που δεν ήταν σε έκπτωση, αλλά τα ήθελα πολύ! Το Hugo & Debra Naturals, Vanilla & Sweet Orange Travel Kit είναι ένα υπέροχο σετ με έξι προϊόντα που υποψιάζομαι ότι θα μοσχοβολάνε και ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Το δε Crystal Body Deodorant, το έχω ξαναγοράσει σε μορφή spray και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, και αποφάσισα να το δοκιμάσω σε roll-on που θα είναι πιο εύκολο στην χρήση! Πολύ αποτελεσματικό, απολύτως ασφαλές και σε πολύ καλή τιμή, πήρα δύο για να μην ξεμείνω! Τέλος, από τα Specials, πήρα ένα "σουρωτήρι" για το τσάι για λιγότερο από 0,50 €!

Εσείς τι λέτε να πάρετε τώρα με τις εκπτώσεις στο iHerb?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena