Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Review: L' Oreal Color Riche No 401 - NOTD

Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για το νέο βερνίκι νυχιών της L' Oreal Paris. Μας το είχε παρουσιάσει η εταιρία στη συνάντηση των Greek Beauty Bloggers, και στο τέλος μας έδωσε και από ένα δώρο. Εμένα μου έτυχε το κόκκινο, γεγονός για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς a girl can never own enough red nail polish!! (Για περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση δείτε εδώ )

Κατ αρχάς να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από αυτό το βερνίκι και σκοπεύω να αγοράσω και κάποια άλλα χρώματα που έχω σταμπάρει...



Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή. Εξηγούμαι εξ αρχής: είμαι πολύ τσαπατσούλα στο βάψιμο των νυχιών. Όταν τα βάφω, γεμίζει το δέρμα γύρω απ το νύχι βερνίκι και μετά κάθομαι 1 ώρα με ασετόν και μπατονέτα και τα ξεβάφω. Οι φίλες μου μου λένε ότι το να χρησιμοποιώ το βουρτσάκι είναι τζάμπα κόπος, θα μπορούσα απλώς να βουτήξω το δάχτυλό μου στο μανό και θα χα το ίδιο αποτέλεσμα!!

Μέχρι που γνώρισα αυτό το μανό. Μας είχαν πει στην παρουσίαση ότι έχει ένα καινοτομικό βουρτσάκι, ειδικά σχεδιασμένο για να μην βάφεται και το δάχτυλο όλο εκτός απ' το νύχι. Δεν το πολυπίστεψα, μέχρι που το δοκίμασα. Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει, ίσως το καινοτόμο σχήμα απ' το βουρτσάκι, ίσως κάποια εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά μουτζουρώθηκα ελάχιστα (δεν θα πω καθόλου γιατί θέλω να μαι ειλικρινής).




Η εφαρμογή του είναι πάρα πολύ άνετη, ενώ στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα. Μια ακόμα καινοτομία της L' Oreal Paris είναι ότι περιέχει gel με αποτέλεσμα να γυαλίζει χωρίς top coat,ενώ μου κρατάει στα νύχια 4-5 μέρες, χωρίς να ξεφτίζει!!




Γενικά είμαι σούπερ ευχαριστημένη από αυτό το βερνίκι. Στα συν, η τιμή του που το καθιστά προσιτό. Ένα βερνίκι σε τιμή ανταγωνιστική με αποτέλεσμα high-end εταιριών.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τη συγκεκριμένη σειρα;
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ!!!πηγα χτεσ στο HC να παρω και καποιο αλλο , αλλα δεν ειχαν ερθει ακομη!!

      Διαγραφή
  2. Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα μανό από τη l'oreal αλλά χρησιμοποιώ τα μανό της adamo που είναι ελληνικά!
    Τα έχεις δοκιμάσει ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σου πω την αμαρτια μου οχι!απο που τα προμηθευεσαι??εισαι ευχαριστημενη με την αποδοση τους?

      Διαγραφή
  3. δεν εχουν ερθει ακομα μωρε στα Hondos εχω παει τοσες φορες...εχουν μονο τα παλια που στο καταστημα του Πειραια δεν βλεπονται καν ειναι πολυ κακο κ για την εταιρια...
    δεν τα ειχα καθολου σε υπολειψη αλλα απο τοτε που δοκιμασα αυτο το κοκκινο που λες το λατρεψα κ οντως κραταει τοσο καλα χωρις top coat απο πανω!

    περιμενω να κυκλοφορησουν να παρω κ γω κι αλλα!
    τα νυχακια σου δειχνουν αψογα παντως !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω πολυ γλυκια μου!και εγω ειχα ρωτησει στην Ιπποκρατους και δεν ειχαν ερθει...αναμενουμε!!

      Διαγραφή
  4. Εγώ αν και δεν ήμουν στην παρουσίαση θέλω να τα δοκιμάσω!! Ωραίο χρώμα btw πήρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι!!και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που το πετυχα!!χιχιχι!

      Διαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena