Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Fall in Love #3!

 Στο σημερινό και τελευταίο ποστ της σειράς Fall in Love, αποχαιρετάμε το Φθινόπωρο με ακόμα μερικά αγαπημένα προϊόντα για αυτή την εποχή! (Μπορείτε να διαβάσετε τα parts 1 & 2 εδώ και εδώ)


To Burberry London είναι γενικώς ένα από τα αγαπημένα μου αρώματα... Με πολύ ιδιαίτερο αρωματικό αποτύπωμα είναι νομίζω ιδανικό για αυτή την εποχή- τόσο βαρύ, αλλά και τόσο ευκολοφόρετο όσο ακριβώς πρέπει!


Για το  Βάλσαμο Ποδιών Τριανταφυλλόκηπος σας έχω μιλήσει ξανά σε προηγούμενη ανάρτησή μου, και είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα του είδους του! Πρόκειται για ένα βούτυρο για τα πόδια, ιδανικό για αυτή την εποχή που αρχίζουμε και χρειαζόμαστε κάτι πιο ενυδατικό για τα πόδια μας... Έχει την πιο απολαυστική υφή που μπορείτε να φανταστείτε, καθώς λιώνει κυριολεκτικά πάνω στο δέρμα με την θερμότητα. Το φοράτε το βράδυ (ιδανικά με κάλτσες) και το πρωί τα πόδια σας είναι απαλά και ενυδατωμένα!  Η μυρωδιά του είναι απλά υπέροχη- το αιθέριο έλαιο γεράνι  θυμίζει κάπως τριαντάφυλλα και μοσχομυρίζει ο τόπος! 

Ακόμα ένα ενυδατικό προϊόν που με έχει εντυπωσιάσει και το θεωρώ ιδανικό για αυτή την περίοδο, είναι το Body Lotion White Musk από την Aloe Plus που θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο iNatural, μαζί με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από αυτή την εταιρία, που παράγει φυσικά καλλυντικά, χωρίς parabens και άλλες βλαβερές ουσίες. Το δεύτερο συστατικό τους να είναι η Aloe Vera, γνωστή για τις αναπλαστικές, επουλωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες! Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι το άρωμά του, που μου μοιάζει κάπως με το καινούριο άρωμα των The Body Shop! Έχει μια ζεστή μυρωδιά, την οποία έχω αγαπήσει και κοντεύει να μου τελειώσει, αφού το χρησιμοποιώ καθημερινά! Η υφή του είναι πολύ ελαφριά και απορροφάται άμεσα, αλλά ταυτόχρονα χαρίζει στο δέρμα μου την ενυδάτωση που χρειάζεται. Το έχω σχεδόν τελειώσει και σύντομα θα το δείτε και σε ένα empties ποστ!


Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην σας προτείνω και τα αγαπημένα μου βερνίκια για αυτή την εποχή! Τρεις απίστευτα chic και μοναδικές αποχρώσεις από την Essie, που παρά την διακριτικότητά τους, τραβάνε πάντα τα βλέμματα! Τα δύο από αυτά ήταν από την καλοκαιρινή συλλογή της- (ίσως) το αγαπημένο μου βερνίκι EVER το "urban jungle" (που πραγματικά πιστεύω ότι αν αξίζει να έχετε μόνο ένα βερνίκι από την Essie, αυτό είναι το urban jungle) και το "fierce, no fear", ένα γλυκό καφέ! Το πιο υπέροχο γκρι που έχω συναντήσει, είναι από την φθινοπωρινή της συλλογή και ονομάζεται "take it outside". Και τα τρια είναι η επιτομή της κομψότητας και της θυληκότητας, και τα φοράω μετά μανίας, ενώ μπορείτε να τα δείτε φορεμένα στο instagram μου! Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και δύο λίγο πιο σκούρα χρώματα, ένα κλασικό μαύρο από την l' oreal paris, και ένα καταπληκτικό μελιτζανί από την Seventeen!

Ετοιμαστείτε σιγά σιγά να αποχαιρετήσουμε το Φθινόπωρο και να υποδεχτούμε το Χειμώνα και φυσικά τα Χριστούγεννα με πολλά πολλά δώρα (hint, hint)! Stay tuned girls!

6 σχόλια:

  1. Ωραίο το Burberry London! Πολύ ενδιαφέρον post Σισσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μarianna: Το αγαπώωωω! Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσφατα πήρα ένα body butter της Aloe plus με άρωμα μήλο-κανέλα και έχω εντυπωσιαστεί από τη φυσικότητα του αρώματος! Τα βερνίκια της essie είναι υπέροχα! Δυστυχώς εγώ τα αποφεύγω γιατί δεν μου κρατάνε πάνω από δύο μέρες αλλά έχουν υπέροχες αποχρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα βερνίκια ένα κι ένα!! Λάτρεψα σαν απόχρωση το take it outside!! Πόσο υπέροχο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Maria: Aχ, το έχω το body butter μήλο-κανέλα σε travel size και έχεις απόλυτο δίκιο- έχει πολύ φυσικό άρωμα! Κρίμα για τα essie- έχουν τις πιο υπέροχες και ιδιαίτερες αποχρώσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Constantina: Δεν έχω σταματήσει να τα φοράω όλο το Φθινόπωρο και θα συνεχίσω και τον Χειμώνα! Tα αγαπώωω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena