Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Sammydress Haul and Review!

Hello girls!

Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια πραγματάκια που πήρα από το Sammydress, ένα site όπου μπορείτε να βρείτε τα πάντα σε πραγματικά πολύ οικονομικές τιμές: ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ, προϊόντα μακιγιάζ, αξεσουάρ για τα μαλλιά κλπ κλπ... Όλα είναι πολύ φθηνά- καμία σχέση με τιμές Ελλάδας- και ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμήε, άξιζε και με το παραπάνω τα χρήματά του...


 Η συγκεκριμένη παραγγελία είναι η δεύτερη που κάνω, ενώ για την πρώτη μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ... Αυτή τη φορά τα πράγματά μου άργησαν αρκετά να έρθουν (πάνω από ενάμιση μήνα), αλλά ανταμείφθηκα, αφού η συγκεκριμένη παραγγελία ήταν τρομερά επιτυχημένη!



Ξεκινάω με αυτό το οποίο με ενθουσίασε περισσότερο απ' όλα και πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει να του ρίξετε μια ματιά.Ο λόγος για το 12PCS Professional Cosmetic Tool Green Barrel Soft Make-up Brushes Full Range of Brushes - Green. Πρόκειται για μια θήκη με πινέλα- αντιγραφή της αυτού του σετ της Sigma- αν και πουθενά δεν φέρει κάποιο λογότυπο. Περιλαμβάνει 12 πινέλα για πρόσωπο, μάτια και χείλη που έρχονται στην πιο βολική θήκη του κόσμου, τόσο για αποθήκευση, όσο και για ταξίδια! Μπορείτε να την έχετε κλειστή για να μην σκονίζονται τα πινέλα σας, ή να την σπάσετε στα δύο για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο! Το συγκεκριμένο σετ το πήρα αποκλειστικά και μόνο για την θήκη και από τα πινέλα δεν είχα μεγάλες προσδοκίες... Απεδείχθησαν όμως πολύ απαλά και βολικά, δεν μαδάνε- εκτός από ένα- και τα περισσότερα με βολεύουν πολύ και τα χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα! Και όλα αυτά κοστίζουν μόλις 12 €! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!



Συνεχίζω με ακόμα ένα σετ πινέλων- αυτή τη φορά για τα μάτια. Είναι αντιγραφή του αντίστοιχου σετ της EcoTools, και φέρει και το λογότυπό της τυπωμένο πάνω στα πινέλα... Το πήρα γιατί ήθελα να το συγκρίνω με το πρωτότυπο, και αν και φυσικά δεν είναι της ίδιας ποιότητας, είναι ένα αξιοπρεπές σετ, με απαλά πινέλα και μια βολική θήκη, που κοστίζει λίγο λιγότερο από 4 €... Προσωπικά πάντως, θα πρότεινα να αγοράσετε το πρωτότυπο....



Πήρα επίσης και ένα σφουγγαράκι τύπου beauty blender για μόλις 2,50 € , το οποίο με άφησε αρκετά ικανοποιημένη, χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει το πρωτότυπο για να μπορέσω να κάνω την σύγκριση...Πήρα ακόμα, ένα σετ με ψεύτικες βλεφαρίδες... Περιέχει 10 ζευγάρια και κοστίζει λιγότερο από 2€... Δίνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, μοιάζουν πολύ φυσικές και η βάση τους είναι ιδιαίτερα εύκαμπτη... Μια πολύ καλή και φτηνή επιλογή αν θέλετε να δοκιμάσετε ψεύτικες βλεφαρίδες!



Πήρα και ένα ρολόι, πολύ καλοκαιρινό με λιγότερο από 3 €. Μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς ήρθε με τελειωμένη μπαταρία, οπότε θα πρέπει να την αντικαταστήσω!

Τέλος, πήρα και ένα αξεσουάρ για κότσους... Είναι πολύ βολικό, ενώ η συσκευασία περιελάμβανε δύο τεμάχια, ένα μεγάλο και ένα πιο μικρό, με μόλις 1€! Τέλειο;

Με μόλις 20€ λοιπόν, πήρα όλα τα παραπάνω και είμαι σούπερ ευχαριστημένη με την παραγγελία μου! Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε το Sammydress και θα εκπλαγείτε από το τι μπορείτε να βρείτε σε τιμές ευκαιρίας!

9 σχόλια:

  1. Mε γεια!!Φαίνονται πολύ καλές αγορές!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου και να τα χαρείς!
    Τα πινέλα φαίνονται σουπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιες τέτοιου είδους βλεφαρίδες έχω πάρει κι εγώ από ebay και με έχουν βολέψει πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Sofia: Σ' ευχαριστώ πολύ! Eίναι πανέμορφα, πολύ μαλακά και κυρίως πολύ πρακτική η θήκη τους! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Evaggelia: Ήταν πολύ πετυχημένη παραγγελία! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @omorfh kathe mera: Σ' ευχαριστώ πολύυυ! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Gen Emman: Είναι τόσο φτηνές και βολικές, που σίγουρα θα τις ξαναπάρω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σετ με τα πινέλα τύπου Sigma με έβαλε σε πειρασμό!! Μου αρέσει και η θήκη τους, Πολύ βολική και θα τα έχω και άψογα τακτοποιημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Glyko Paramithenia: Είναι τόσο βολική που σκέφτομαι να πάρω ακόμα μια, για να χωρέσει όλα μου τα πινέλα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena