Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Secret Sharing Sunday!

Hello girls!

Στο σημερινό ποστ, μοιραζόμαστε ένα "επαγγελματικό" μυστικό περιποίησης προσώπου που όταν μας το είπαν στη σχολή εντυπωσιάστηκα και πλέον το εφαρμόζω μόνιμα!



Όταν κάνουμε μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου εφαρμόζωντας peelings και μάσκες, η συνηθισμένη σειρά των προϊόντων που οι περισσότερες ακολουθούμε, είναι η εξής: καθαριστικό προσώπου, peeling, μάσκα, λοσιόν, serum και κρέμα περιποίησης ματιών και προσώπου.

Οι αισθητικοί όμως κάνουν μια μικρή αλλαγή σ' αυτή την σειρά που πραγματικά έχει πολύ καλά αποτελέσματα και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε το 100% των δυνατοτήτων των προϊόντων που χρησιμοποιείτε!

Την επόμενη φορά που θα προσφέρετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση στον εαυτό σας, εφαρμόστε το serum πριν την μάσκα σας (όχι καθαριστική με άργιλο, αλλά μια ενυδατική, αντιερεθiστική ή -ιδανικά- μια μάσκα peel off). Με τον τρόπο αυτό, το serum διεισδύει πολύ καλύτερα στην επιδερμίδα λόγω της όσμωσης που δημιουργείται με την μάσκα (κατ' ουσίαν επειδή δημιουργείται ένα κλειστό περιβάλλον για το δέρμα απορροφάται καλύτερα οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόζεται απο κάτω). Ιδανικές για αυτή την χρήση είναι οι peel off μάσκες, αλλά και μια οποιαδήποτε άλλη μάσκα θα βοηθήσει, με λιγότερο ιδανικές τις κρεμομάσκες.

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή και να μην παραλείπετε ποτέ την περιποίηση του προσώπου σας! Εξάλλου η Κυριακή είναι μια ιδανική μέρα για μια spa θεραπεία αναζωογόνησης και χαλάρωσης!

6 σχόλια:

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena