Κυριακή 8 Απριλίου 2012

The Body Shop: Η αγαπημένες μου κρέμες ποδιών και χεριών!

Bonjour les filles!Σήμερα θα σας μιλήσω για τις αγαπημένες μου κρέμες από τα Body Shop! Kατ' αρχάς να πω ότι πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη μου εταιρία, από την οποία χρησιμοποιώ πλειάδα προϊόντων και θα ακολουθήσουν σχετικά posts.

Ένα από τα μακράν αγαπημένα μου από τα TBS είναι η κρέμα χεριών Almond Hand and Nail Butter. Όπως προδίδει το όνομα της είναι μια πλούσια κρέμα με αμυγδαλέλαιο. Η σύνθεσή της είναι αρκετά παχιά και γι αυτό δεν θα τη συνέστηνα για πρωί (είναι λιγάκι λιπαρή), αλλά για βραδινή θρέψη, είναι ό,τι πρέπει. Το πρωί τα χέρια είναι βελούδινα και πραγματικά ενυδατώνει σε βάθος, καθώς δεν επανέρχεται η ξηρότητα με το πρώτο πλύσιμο των χεριών.Είναι η κρέμα στην οποία επιστρέφω ευλαβικά κάθε χειμώνα και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ! Ένα έξτρα συν κατά την άποψή μου, είναι το θεσπέσιο άρωμα αμυγδάλου που έχει.

Δυστυχώς η εικόνα είναι απ το Internet γιατί μου τελείωσε και δεν πρόλαβα να αγοράσω άλλη.


Τώρα στα αρνητικά. Γιατί μπορεί να τη λατρεύω αλλά δεν γίνεται να μην παραδεχτώ τις αδυναμίες της. Πρώτον, όπως προείπα είναι αρκετά λιπαρή, οπότε δεν είναι τύπου τη βάζω και πάω άνετη στη δουλειά. Το κυριότερο όμως αρνητικό της κατ' εμέ, είναι η τιμή της. Περιέχει 100 ml και κοστίζει 10 €. Φτηνή δεν τη λες. Παλιότερα είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ήταν μεγαλύτερη η ποσότητα της, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος... Anyway, θεωρώ ότι αξίζει μια στο τόσο για εντατική ενυδάτωση στα χέρια, αλλά αν είστε σαν τη μαμά μου που θέλει να χρησιμοποιεί μια γεναιόδωρη ποσότητα κρέμας, δεν συμφέρει οικονομικά.


Και προχωράω με την αγαπημένη μου κρέμα ποδιών. Πρόκειται για την Peppermint Intensive Foot Rescue.


 Είναι μια απίστευτη κρέμα ποδιών που όχι μόνο ενυδατώνει αλλά και δροσίζει και γι αυτό την αγαπώ τόσο πολύ. Αφήνει τα πόδια βελούδινα και είανι ιδανική για κουρασμένα πόδια που καίνε στο τέλος της μέρας, καθώς μόλις τα ακουμπήσει τα δροσίζει αρκετά. Η ίδια σειρά έχει και μια Cooling Foot Lotion η οποιά φαντάζομαι θα δροσίζει περισσότερο, αλλά με αυτό έχετε 2 σε 1. Το δε άρωμά του είναι άκρως δροσερό! Απορροφάται σχετικά γρήγορα, οπότε φοριέται άνετα και το πρωί, ενώ έχει και ένα χαριτωμένο ροζ χρωματάκι!Η τιμή της είναι στα 10,50 € τα 100 ml.



Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απ' τις δύο?
Πώς σας φάνηκαν?

8 σχόλια:

  1. den tis exo dokimasi , pandos i kainourgia collection einai sto wish list mou :) xo


    www.glitterme-up.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να δοκιμάσω αυτή την κρέμα χεριών! Λατρεύω οτιδήποτε περιέχει αμυγδαλέλαιο, πεθαίνω για τη μυρωδιά του! Έβγαλε και ο Κορρές μια νέα κρέμα χεριών με αμυγδαλέλαιο αλλά δεν την βρίσκω πουθενά, παντού εξαντλημένη :(
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ και εγω τη λατρευω αυτη τη μυρωδια!!!εβγαλε τετοιο πραγμα ο κορρες και δεν το χω παρει χαμπαρι???απαραδεκτη@θα ψαξω να τη βρω!ευχαριστω για την πληροφοριααα!

      Διαγραφή
  3. η κρέμα χεριών είναι τέλεια!!! τη χρησιμοποιώ κι εγώ, ακριβώς όπως το γράφεις, το βράδυ, και καλύπτω και τα χέρια με ένα ζευγάρι γάντια και το πρωί το δέρμα έχει γίνει βελούδινο! την κρέμα ποδιών δεν την έχω δοκιμάσει, και τώρα για καλοκαίρι πήρα το reviving leg gel, peppermint. απίστευτα δροσιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι!χαιρομαι που συμφωνεις για την κρεμα!!θα θελα πολυ να δοκιμασω και εγω το gel!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  4. Εγω χρειάζομαι μια αρκετά λιπαρή κρέμα που να μου προσφέρει ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας,οπότε θα μου ήταν πολύ χρήσιμη!
    όσον αφορά τη κρέμα ποδιών δεν έχει τύχει να αγοράσω τη συγκεκριμένη,αλλά θα τη δοκιμάσω τους καλοκαιρινούς μήνες,που θα χρειάζομαι επιπλέον προστασία και ενυδάτωση..
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena