Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Korres lipsticks!

Καλημέρα κούκλες!Έλειψα αρκετό καιρό και δεν κατάφερα ούτε να ανεβάσω κάποια ανάρτηση ούτε να σας παρακολουθώ... But I m back οπότε ας μπούμε στο ψητό!!!

Εδώ και καιρό θέλω να σας μιλήσω για τα αγαπημένα μου κραγιόν κορρές! Πρόκειται για τα liquid lispstick (δυστυχώς δεν θυμάμαι τον αριθμό, έχω πετάξει τη συσκευασία και δεν τον αναγράφει επάνω!) και lipstick Νο 55.



Eίναι και τα δυο σε κόκκινο χρώμα. Το πρώτο είναι και το αγαπημένο μου αλλά θα σας τα παρουσιάσω και τα δύο.

Ας αρχίσω με το lipstick.Όπως  βλέπετε και από κάτω πρόκριται για ένα κόκκινο χρώμα το οποίο όμως πορτοκαλίζει ελαφρώς (δες swatches πιο κάτω). Μου αρέσει αρκετά η υφή του, καθώς και η διάρκειά του αλλά μετά από κάποιες ώρες δεν  αισθάνομαι τα χείλη μου τόσο ενυδατωμένα. Όχι τίποτα τραγικό, αλλά προτιμώ το κραγιόν μου να είναι super ενυδατικό.




Το άλλο κραγιόν που αγόρασα είναι το liquid lipstick. Όπως λέει και το όνομά του, πρόκειται για ένα κραγιόν σε μορφή gloss. Tο λάτρεψα απ την πρώτη εφαρμογή. Κατ αρχάς λατρεύω το χρώμα του. Είναι μεν κόκκινο αλλά έχει μέσα και κάποιους τόνους φούξια. Απίστευτο χρώμα. Εεπειδή το έχω δει να το φοράνε και κα΄ποιες φίλες μου, έχω καταλήξει ότι πρόκειται για την ιδανική απόχρωση κόκκινου για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Επίσης δεν κολλάει καθόλου, ενώ αφήνει και τη γυαλάδα του gloss. Με ένα μόνο πέρασμα αφήνει πολύ έντονο χρώμα, σε σημείο που εγώ κάποιες φορές το ταμπονάρω αρκετά αν δε θέλω τόσο έντονο αποτέλεσμα.Επίσης είναι πολύ πιο ενυδατικό απ το προηγούμενο και έχει πολύ μεγάλη διάρκεια.



Ορίστε και swatches για να δείτε πώς βγαίνουν! Το πρώτο είναι το liquid lipstick και το δεύτερο το lipstick.



Πώς σας φάνηκαν?
Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιον?

11 σχόλια:

  1. Mou aresoun polu ta proionta Korres kai einai teleiaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω απολυτα μαζι σου!και το καλυτερο ειναι οτι δεν περιεχουν βλαβερα συστατικα!

      Διαγραφή
  2. Κοίτα τι ωραία κόκκινα βγάζει ο Κορρές! Δεν το περίμενα!!! Θα έχω και τα δυο στα υπ'όψιν ;)
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευη μου εγω επειδη ειμαι ανοιχτοχρωμη αρκετα εχω μεγαλο προβλημα να βρω κοκκινο που να μου παει, αλλα ειδικα αυτο liquid lipstick το χω κατευχαριστηθει!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ναι ειναι αρκετα εντονο ακομα και με ενα μονο περασμα!

      Διαγραφή
  4. Ωραίο κόκκινο!!! Λαμπερό! Εμένα το αγαπημένο μου κόκκινο κραγιόν είναι ένα της clinique το οποίο φυσικά δεν θυμάμαι ποιό είναι τώρα...χαχα...xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααααα!clinique εεε??θα το χω στα υποψιν μολις τελειωσουν αυτα!

      Διαγραφή
  5. Τι ωραία χρώματα είναι αυτά??Πραγματικά το gloss είναι υπέροχο,θα ρίξω μια ματιά στα κόκκινα του Κορρέ την επόμενη φορά....φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καταπληκτική κίνηση εκ μέρους τους!δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο αλλά ως εταιρεία είναι φοβερή οπότε δεν εκπλήσσομαι!φοβερά τα μανό τους πάντως!καλά μανικιούρ εύχομαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena