Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Review: Shiseido The Makeup Powdery Foundation

Όπως καλά καταλάβατε και αυτό το ποστ αφορά ένα νέο μου απόκτημα από τη Shiseido.

Mαζί με τη μάσκαρα είχα αγοράσει και μια πούδρα τόσο σε powdery μορφή, όσο και σε compact. Βασικά για να μαι ειλικρινής, δεν τις αγόρασα και τις δύο μαζί. Πρώτα αγόρασα αυτή που θα σας παρουσιάσω εδώ, και αφού τη δοκίμασα κάμποσες φορές, και μου άρεσε αρκετά πήρα και μια σε μορφή compact για πιο έντονη κάλυψη.
Τη συγκεκριμένη λοιπόν, τη δοκίμασα σε ένα κατάστημα, είδα ότι ταίριαζε πολύ στην απόχρωσή μου και την πήρα. Να εξηγούμαστε. Είναι αρκετά ακριβή (περίπου 38 € με το 25% ) και μάλλον δεν θα την αγόραζα από μόνη μου, αλλά άλλαξα ένα δώρο που μου χαν κάνει και έτσι το θεώρησα ευκαιρία.

Τη συγκεκριμένη εταιρία την  εμπιστεύομαι πάρα πολύ, καθώς η μαμά μου χρησιμοποιεί κρέμες της και πραγματικά τα αποτελέσματα στο πρόσωπό της μιλάνε από μόνα τους. (Σκέφτομαι να σας κάνω και ένα σχετικό ποστ, γιατί μπορεί εγώ να μαι μικρή, αλλά πολλές ενδιαφέρεστε για αντιγύρανση.)

Έτσι λοιπόν αγόρασα αύτή την υπέροχη πούδρα στο Νο 020 Νatural Light Ochre που πραγματικά δεν ξεχωρίζει απ το δέρμα μου. Η συσκευασία της είναι minimal και φουτουριστική, όπως όλες οι συσκευασίες της Shiseido που είναι εμπνευσμένες από την ιαπωνική κουλτούρα.


Τώρα ως προς τήν ποσότητά της, είναι 11 γρ. Η συσκευασία περιέχει και το αντίστοιχο σφουγγαράκι, αλλά και καθρεφτάκι.




Η υφή της είναι μεταξένια και δεν κάθεται σαν στόκος στο δέρμα, ενώ αφήνει μια σατινέ όψη. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι έχει SPF 15, που μπορεί να μην είναι αρκετό για καλοκαίρι, αλλά για ΄φθινόπωρο- άνοιξη- χειμώνα είναι super!!!Eγώ για να ομολογήσω την αμαρτία μου, το θεωρώ ιδανικό και για καλοκαίρι απογευματάκι, που αρχίζει και πέφτει ο ήλιος και δεν θέλουμε να βάλουμε αντιηλιακό και να κρατήσει το μακιγιάζ μέχρι το βράδυ.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν απ τη Shiseido?
Πώς σας φάνηκε?

9 σχόλια:

  1. Αγαπώ τη Shiseido- σαν brand και σαν φιλοσοφία! Δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα, για να πω την αλήθεια, αλλά εκείνο το Aromatic gel για την κυτταρίτιδα κάνει θαύματα! Α, και το άρωμα Zen είναι από τα top αγαπημένα μου!!! Και η αντηλιακή της σειρά είναι κορυφαία. Με γεια η πουδρίτσα!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εμενα μου αρεσει πολυ σαν εταιρια, κυριως λογω του οτι βλεπω πως κραταει τις υποσχεσεις της... Δυστυχως ομως προσφατως ειχα μια κακη εμπειρια με το zen...εστειλα mail στην εταιρια, μηπως λυθει το θεμα γιατι εχω καταστεναχωρηθει, και μολις τελειωσουν ολα (με οποιοδηποτε τροπο) θα σας ενημερωσω!!φιλακια!

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη φαίνεται η πούδρα!Εγώ παλιότερα είχα πάρει το foundation της σε κομπακτ μορφή που είναι κρεμώδες και το είχα ερωτευτεί!Αυτά παλιότερα που είχα μια μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα γιατί τώρα δεν νομίζω...Θα ήθελα να μας πεις και για τις κρεμούλες της μαμάς κάποια στιγμή! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σας πω οπωσδηποτε μενια μου, γιατι εγω που δεν πιστευα στην αποτελεσματικοτητα των αντιγηραντικων κρεμων, τριβω τα ματια μου...τελικα τεινω να πιστεψω οτι τις περισσοτερες φορες, ό,τι πληρώσεις παίρνεις...

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review :)
    http://notebookofclaire.blogspot.com/2012/04/my-first-giveaway.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρεσουν τα προιοντα της Shiseido..

    From Paris with love!
    Kristina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα χριστινα!τι τελεια που εισαι στο παρισι!το blog σου μου φαινεται πολυ ενδιαφερον!παω να το μελετησω!φιλακιαα!

      Διαγραφή
  5. Η πλάκα είναι ότι στην αρχή το είδα σαν μια μεγάλη όμορφη πέτρα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena