Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Aκραία λαμπερά φαινόμενα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά!

Καλημέρα κούκλες!

Ας μιλήσουμε για νύχια... Όλες θέλουμε τα πιο λαμπερά και glamorous νυχια για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, αλλά και για τις γιορτινές μέρες γενικότερα.

Η γλυκήτατη Έφη Ανέστη και το beauty diaries blog το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και έτσι έδωσαν τη δυνατότητα, στις φίλες τους την ευκαιρία να αποκτήσουν το εορταστικό manicure των ονείρων τους!


Kαι ποιος είναι πιο κατάλληλος για αυτό, από το λατρεμένο Nyxi-nyxi;;;

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο Nyxi nyxi nail academy στο Σύνταγμα, όπου μας περίμενε στρωμένο το πιο καλαίσθητο και σικ τραπέζι και χριστουγεννιάτικη μουσική. Ρόλο οικοδέσποινας είχαν αναλάβει η Έφη Ανέστη και η γλυκήτατη Άννα Αλμπάνη, ενώ οι μαθήτριες του Nyxi nyxi nail academy, έφτιαχναν το manicure μας σε γιορτινά χρώματα και σχέδια!





 Πραγματικά τα κορίτσια έκαναν καταπληκτική δουλειά και όλες μείναμε κατευχαριστημένες!



Όσο για την Άννα Αλμπάνη, έχω να πω ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, γεμάτη καλή διάθεση και χιούμορ, πραγματικά σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι μεταξύ φίλων! Η δε Έφη, πάντα χαμογελαστή μεταδίδει σε όλους την θετική της ενέργεια!


Voila και το σχέδιο που διάλεξα εγώ και η υπέροχη Αngelique μου το έφτιαξε!


Πώς σας φαίνεται;

Θα τολμούσατε κάτι τέτοιο;

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι περάσατε τέλεια! Θέλω πολύ να γνωρίσω από κοντά την Άννα Αλμπάνη, είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ γλυκιά και ταλαντούχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @love and dream Κατ' αρχάς έχεις το πιο τέλειο gfc name EVER!!! Καλή χρονια με υγεια, ευτυχια και πολλα πολλα χαμογελα και αγκαλιες!xx

    @Natalie Ελπίζω την επομενη φορα να ειμαστε και οι δυο εκει!xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και χαμόγελα...και ο καθένας ας κάνει τον απολογισμό του ώστε να γίνουμε καλύτεροι...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ontws perasame polu omorfa oses imastan ekei pisteuw!!!! me polu kali dia8esi k dimiourgies sta nuxakia mas apo to uperoxo team tis Annas Albani!!! kali xronia na exoume me ugeia... kisses... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena