Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

"Forever" beautiful: Eργαστήρι ομορφιάς με προϊόντα aloe vera!

Hello dolls!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εμπειρία μου από ένα εργαστήρι ομορφιάς που παρακολούθησα χτες και που μπορεί να το παρακολουθήσει και όποια άλλη θέλει!

Ο λόγος για το εργαστήριο ομορφιάς που διοργανώνεται στην Κηφισιά από τις συμβούλους ομορφιάς της εταιρίας Forever!

Eγώ το είδα αυτό μέσω της σελίδας τους στο Facebook εδώ... Γίνεται κάθε Τετάρτη στην Κηφισιά, δεν έχει καμία χρέωση, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλέισετε θέση τηλεφωνικά!

Τώρα τι θα κάνετε εκεί:

Θα περάσετε ένα απολαυστικό μιαμισάωρο, δοκιμάζοντας προϊόντα περιποίησης που περιέχουν aloe vera! Τo concept είναι ότι κάθε κοπέλα κάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου (καθαρισμός- και με γαλάκτωμα και με σαπούνι, όπως είναι το σωστο- scrub, μάσκα, serum κρέμα) με τα προίόντα της forever!



Tι είναι όμως η forever;

Eίναι μια εταιρία που έχει ως βάση των προϊόντων της την aloe vera! Μάλιστα για να είναι βέβαιη για την ποιότητά της, την καλλιεργεί η ίδια η εταιρία! Έχει πληθώρα πιστοποιήσεων και βραβείων που την αναδεικνύουν ως την πρώτη σε δικτυακές πωλήσεις για πολλά συναπτά έτη! Το πιο εντυπωσιακό για μένα, είναι ότι το βασικό συστατικό των προϊόντων της, δεν είναι όπως συνήθως το νερό, αλλά η αλόη!




Ομολογουμένως ούτε εγώ την ήξερα, αλλά επειδή (το χουμε ξαναπεί), μ' αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα, αποφασίσαμε με την Γλυκοπαραμυθένια να μην χάσουμε την ευκαιρία!


Πάμε όμως να δούμε τι δοκιμάσαμε και τι με εντυπωσίασε!


Ξεκινήσαμε με το γαλάκτωμα καθαρισμού  Αloe Cleanser, το οποίο δεν περιέχει λιπαρές ουσίες και αφιαρεί απαλά αλλά αποτελεσματικά, ρύπους και μακιγιάζ. Στη συνέχεια πλύναμε το πρόσωπό μας με το Aloe Liquid Soap, που είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα και κάναμε scrub με το  Sonya Aloe Deep Cleansing Exfoliator: Ενα scrub με πολύ λεπτούς κόκους jojoba,που δεν γδέρνει καθόλου το δέρμα και το αφήνει απίστευτα απαλό χάρη στην ενυδατική δράση της αλόης! Αυτό που με εντυπωσίασε επίσης, είναι ότι χρειάζεται μια πραγματικά πάααρα πολύ μικρή ποσότητα!


Μετά την απολέπιση, ήρθε το προίόν το οποίο θεωρώ και πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό από όλα όσα δοκιμάσαμε: Η μάσκα προσώπου! Μια μάσκα σε σκόνη που αναμειγνύεται με ένα ειδικό υγρό που ονομάζεται Aloe Activator! Η ανάμειξη γίνεται επιτόπου, πριν την εφαρμογή και χρειάζεται κυριολεκτικα ΕΛΑΧΙΣΤΗ ποσότητα από τη μάσκα που είναι υδαρής- πράγμα πολύ θετικό, διότι με αυτόν τον τρόπο, βγάζει πολλές εφαρμογές!(Από την ποσότητα που βλέπετε, έμεινε κιόλας!!!!) Την απλώνετε με τα δάχτυλά σας, και δεν έχει την υφή κρέμας, αλλά μοιάζει με νερό! Μόλις στεγνώσει θα αισθανθείτε να σας τραβάει πολύ, πάρα πολύ! Όσες έχετε δοκιμάσει να κάνετε μάσκα με ασπράδι αυγού, έχει αυτή ακριβώς την αίσθηση! Βοηθάει στη σύσφιξη και την ανάπλαση του δέρματος, την ενυδάτωσή του αλλά και το κάνει να φαίνεται πιο λευκό! Η διαφορά που θα δείτε μετά στο δέρμα σας είναι εμφανέστατη! Μια κοπέλα, την άπλωσε σε όλο της το πρόσωπο, εκτός από το πηγούνι της, διότι είχε κάποια ευαισθησία. Μόλις την αφαίρεσε, φαινόταν η διαφορά κανονικότατα! Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από αυτή τη μάσκα και είναι κάτι το οποίο θέλω να δοκιμάσω πιο διεξοδικά!

 


Στη συνέχεια βάλαμε ,μια τονωτική λοσιόν ( Rehydrating Toner) και συνεχίσαμε με το άλλο προίόν που με εντυπωσίασε: το Forever Alpha- E Factor. Ένα serum- ξηρό λαδάκι που έχει αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση, που απορροφάται ΑΜΕΣΩΣ και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ακόμα και σε λιπαρά δέρματα σαν το δικό μου!


Ολοκληρώσαμε την περιποίησή μας με την κρέμα ματιών (Forever Alluring Eyes) και κρέμα νυκτός ( Recovering Night Cream). Πολύ πλούσιες υφές και στις δύο κρέμες, ενώ η κρέμα νυκτός δεν ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες.

Συνολικά είμαι ενθουσιασμένη με τα προοϊόντα από την πρώτη αυτή εφαρμογή. Μου άρεσε επίσης πολύ το γεγονός, ότι απο χτες το απόγευμα στις 6, μέχρι σήμερα το πρωί, το δέρμα μου δεν έβγαλες ίχνος λιπαρότητας, ενώ είναι απίστευτα λείο και απαλό!

Είναι μια εμπειρία που τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες: οι κοπέλες που κάνουν το εργαστήρι (η Μαρίνα και η Έφη) είναι πολύ γλυκές και πρόθυμες να εξηγήσουν τα πάντα, ο χώρος είναι πολύ ζεστός και φιλόξενος, προσφέρουν ένα υπέροχο τσάι με άνθη από aloe vera και θα γνωρίσετε καινούρια προϊόντα δοκιμάζοντάς τα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στη σελίδα τους στο Facebook εδώ, να πάρετε τηλέφωνο και να κλέισετε τη θέση σας για μια επόμενη Τετάρτη! Δεν θα σας κοστίσει τίποτα, αλλά θυμηθείτε με, αποκλείεται να μην μείνετε εντυπωσιασμένοι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena