Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ένα υπέροχο event από την Αpivita:η συνταγή της επιτυχίας έχει ελληνική υπογραφή!

Καλημέρα κορίτσια!

Συνήθως δεν γράφω για τα events όπου παρευρίσκομαι, γιατί θεωρώ ότι ίσως και να ναι λίγο βαρετό, όμως πραγματικά, δεν γίνεται να μην σας μιλήσω για το χτεσινό, της Apivita, το οποίο ήταν το καλύτερο EVER!


Έγινε που λέτε, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο εστιατόριο Hytra! Με το που μπήκαμε μέσα, μας συμεπήρε η πιο Χριστουγεννιάτικη μυρωδιά που μπορείτε να φανταστείτε! Εγώ σαν λαγωνικό των μυρωδιών (ξέρετε πια, ότι έχω θέμα) έψαχνα απεγνωσμένα να εντοπίσω την πηγή... Και την εντόπισα! Το νέο κεράκι της Apivita, μυρίζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Τόσο χριστουγεννιάτικα και πολύ καλύτερα από τα πασίγνωστα Yankee Candles στην αντίστοιχη μυρωδιά (το είχα και εγγυώμαι για αυτό!). Επειδή δε, δεν περιέχει παραφίνη και άλλα χημικά, δοκίμασα μετά από παρότρυνση της υπεύθυνης, και το άλειψα στο χέρι μου, όπως είχε λιώσει: Δεν καίει καθόλου, είναι μόνο χλιαρό και μυρίζει ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ! Αφήστε που το άρωμα δεν έφυγε ακόμα και αφού είχα πλύνει 2 φορές τα χέρια μου (μάρτυς μου οι υπόλοιπες bloggers που τις είχα πρήξει!).


Στη συνέχεια μας παρουσίασαν συνοπτικά την ιστορία της εταιρίας, η οποία ξεκίνησε από δύο έλληνες φαρμακοποιούς που άρχισαν να κατασκευάζουν φυτικά καλλυντικά στο φαρμακείο τους, και σήμερα η Apivita βρίσκεται σε Ευρώπη, Ασία (με τεράστια επιτυχία), Αυστραλία και Αμερική!

 Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι η χρήση δραστικών συστατικών παρμένα από τη φύση και η ενσωμάτωσή τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στα προίόντα τους. Με σεβασμό στην ολιστική προσαέγγιση του Ιπποκράτη και στην ελληνική φύση, δημιουργούν καλλυντικά με 80-100% φυτικής προέλευσης συστατικά...

Το νέο τους λανσάρισμα είναι η προέκταση (κατά την άποψή μου) κάποιων ήδη λατρεμένων προϊόντων της εταιρίας... Ο λόγος ασφαλώς για τις μάσκες προσώπου, που όποιες με κολουθείτε στο fb θα θυμάστε ότι πρόσφατα είχα αγοράσει γύρω στις 10, για να τις δοκιμάσω όλες (δεν ξεχνώ τα reviews, έρχονται πολύ σύντομα!)... Το μόνο αρνητικό μέχρι σήμερα, ήταν ότι έβγαιναν μόνο σε μονοδόσεις σε συσκευασία των δύο, και ήταν ελαφρώς οικονομικά ασύμφορες... ΌΜΩΣ η Apivita το έλυσε και αυτό: Πέντε από τις πιο αγαπημένες μάσκες και δύο scrub, έρχονται πλέον και σε συσκευασίες των 40 ml στην τιμή των 10 €!!! Πολύ καλή τιμή, αλλά και συμφέρουσα, αν σκεφτείτε ότι πολλές φορές, κάτι περίσσευε από τα φακελάκια, αλλά δεν γινόταν να το κρατήσεις για άλλη φορά!



Οι νέες συσκευασίες διατίθενται για τα εξής: scrub με βερίκοκο (ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μυρωδιά), scrub με ελιά, μάσκα με πράσινη άργιλο, με ρόδι, με βασιλικό πολτό, με σταφύλι και aloe vera!



Η δε παρουσίασή τους, ήταν τόσο πρωτότυπη, και έδειχνε την άμεση σύνδεσή τους με τροφές που κάνουν θαύματα για τον οργανισμό μας! Απολάυστε!




Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε την παρασκευή μιας σαλάτας με κινόα (σούπερ ενεργειακή και ωφέλιμη για τον οργανισμό τροφή) και ένα γλυκάκι με κολοκύθα, αποξηραμένα φρούτα και σως γιαουρτιού! (Αν θέλετε κάποια συνταγή θα χαρώ πολύ να τη μοιραστώ μαζί σας! Είναι και οι δύο πανεύκολες και απίστευτα γευστικές, αλλά κυρίως υγιεινές!)


Επίσης μας παρουσίασαν και τους ορούς της Apivita, που πλεόν όλες γνωρίζουμε και ήδη έχουν πολλές πιστές! Ένας για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, αποκλείεται να σας απογοητευσουν: ενυδάτωση, λάμψη, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη... Τέσσερις οροί που έχουν πολύ λεπτόρρευστες και ευχάριστες υφές, αλλά και ωραία αρώματα... Θα δοκιμάσω τους δύο πρώτους και σύντομα ακολουθεί review!




Aυτά από μένα! Ελπίζω να μην σας κούρασα με το τεράστιο ποστ, αλλά πραγματικά πρόκειται για μια εταιρία την οποία πίστευα και αγαπούσα πολύ πριν γίνουν της μόδας τα φυτικά καλλυντικά, πριν αποκτήσει πλήρεις σειρές και ανανεωμένες συσκευασίες...

Ένα από τα πρώτα μου ποστς, όταν ξεκίνησα το blog ήταν για προίόντα της Apivita, και μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ ουκ ολίγα! Γιατί αυτό που μετράει κυρίως, είναι η ποιότητα των προϊόντων αλλά και των ανθρώπων πίσω από αυτα.

Και για μένα, και στα δύο η Apivita παίρνει Άριστα, 10! Το ήξερα από παλιά και μου το επιβεβαίωσε περίτρανα και χτες...

17 σχόλια:

  1. Πολυ ομορφρο ποστ και απο τα καλυτερα Events!
    Εγω το ξεχωρισα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wow !!!! ti iperoxa pou perasate !! krima pou den mporesa na erthw :( xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ ωραίο post Σίσσυ!!!
    Ήταν πραγματικά πάρα πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι το μονο event που πραγματικά ζηλεψα! Πολυ ωραία μπράβο. Αγαπώ τις μάσκες τις apivita κ τις χρησιμοποιώ το πολυ κάθε 3η μέρα συχνά κ σε συνδυασμό. Τα 2 scrub και η αργιλος υπάρχει εδώ κ καιρό σε σωληναρια (έχω φέρει στοκ στην Ελβετία). Τώρα θα φέρω στοκ κι από το ρόδι που είναι η απόλυτα αγαπημένη μου! Πολυ ωραίο ποστ! Super!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post. Πολύ ζήλεψα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω. Ελπίζω την επόμενη φορά. Φιλιά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λατρεύω apivita!! τέλειοοοο event...τέλειο post....ευχαριστούμε που με μετέφερες εκεί....ααχχχ να γινει και στην Θεσσαλονίκηηηη!!

    http://thalassitsa.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικα περασαμε τεεεελειααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά περάσαμε τέλεια και ήταν τέλειο!
    Η παρουσίαση, οι άνθρωποι, τα προϊόντα της εταιρίας, ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι υπεροχα που τα ειχαν στολισει ολα!
    πολυ πρωτοτυπη παρουσιαση δε μπορω να πω πως δε ζηλευω χιχιι

    περιμενω εντυπωσεις κ απο τα προιοντα
    πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραιο ποστ, ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αααχ πρεπει να ηταν τελεια! τι κριμα που δνε καταφερα να ερθω..... φαινεται πως το διασκεδασατε πολυ και σας προσεξαν πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μμμ... υπέροχες μυρωδιές! Και καταπληκτικά προϊόντα!
    Θέλω λεπτομέρειες για το κερί! Όνομα και τιμή!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελεια προιοντα και Ελληνικα.Επισης και εγω καποτε γνωρισα τα Μυαλα πισω απο αυτη την εταιρεια,μου φανηκαν καλοι ανθρωποι!
    Μου αρεσουν περισσοτερο απο Κορρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να ήταν υπέροχο event!! Από αυτά που έχω διαβάσει και από τις φωτογραφίες σας απλά ζήλεψα :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena