Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Tα 12 αγαπημένα του 2012!

Καλησπέρα όμορφες!

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καιρό να κάνω ποστ, αλλά απολαμβάνω τις γιορτές και παίρνω δυνάμεις και έμπνευση για ακόμα περισσότερο blogging!

Δεν θα μπορούσα όμως, να μην σας δείξω τα αγαπημένα του χρόνου που πέρασε σε ένα ποστ που έχουμε δει από τις περισσότερες bloggers: Tα 12 αγαπημένα του '12!


Πάμε λοιπόν να δούμε τα δικά μου!

Σε επίπεδο περιποίησης προσώπου, λάτρεψα:


-Το effaclar gel, ένα καθαριστικό gel, πολύ απαλό με το δέρμα, που όμως καθαρίζει τέλεια, αφήνοντας το δέρμα σας πεντακάθαρο και καθόλιυ ερεθισμένο! Κατάλληλο για λιπαρά δέρματα με ατέλειες, κάνει τα μάυρα στίγματα και τους βρώμικους πόρους παρελθόν!

-Ιαματικό νερό της AveneQ: Το καλοκαίρο στην τσάντα απαραιτήτως για έξτρα δροσιά, αλλά και όλο το χρόνο, πριν την κρέμα που βάζω στο πρόσωπό μου για έξτρα ενυδάτωση και μείωση των ερεθισμών και των κοκκινίλων!

-Kiehl's creamy eye treatment with avocado: Απίστευτα ενυδατική κρέμα ματιών, την οποία φοράω μόνο το βράδυ και η ενυδάτωσή της διαρκεί όλη μέρα! Χρειάζεται μια ελάχιστη ποσότητα, ενώ χάρη στο πράσινο χρώμα της προσδίδει λάμψη στο βλέμμα!

-Αpivita lip care with propolis: 98% φυσικό προϊόν, ό,τι καλύτερο υπάρχει για τα χείλη... Σκασίματα και αντιαισθητικές φολίδες, τέλος!

- Αpivita express gold with papaya: Μάσκα που την παρασκευάζετε εσείς, αναμειγνύοντας τη σκόνη που πειρέχει το φακελάκι με νερό. Υπέροχη αίσθηση δροσιάς, ενυδάτωση και λάμψη- δεν την αλλάζω με τίποτα!

Από τα προϊόντα περιποίησης σώματος, ξεχώρισα το Body Butter ροδάκινο, από τα The Body Shop... Κατά γενική ομολογία, το καλύτερο άρωμα ΜΑΚΡΑΝ! Απίστευτα ροδακινένιο και εθιστικό! Όσες δεν το έχετε μυρίσει, μια δοκιμή θα σας πείσει! Οι υπόλοιπες με καταλαβαίνετε...

Και πάμε στο μακιγιάζ:

 

-Garnier bb cream (combination to oily skin): Πλέον πολύ σπάνια φοράω make-up διότι την έχω βολευτεί απίστευτα! Μέτρια κάλυψη, ομοιομορφία, ματ αποτέλεσμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

-Fit me compact powder by Maybelline: Ελαφριά πούδρα, αρκετά καλυπτική όμως, κρατάει το μακιγιάζ μου στη θέση του για ώρες. Οικονομική, αλλά με πολύ καλή ποιότητα και προσεγμένη συσκευασία!

- Glam Bronze Wild Instinct by L' Oreal 302 Μedium: To τέλειο bronzer! Mεγάλη ποσότητα, πολύ ωραίο χρώμα, με δικό του πινελάκι και καθρεφτάκι για ευκολία!

-Erre Due Sparkling Powder for face and Body: To πιο τέλειο ρουζ. Κάπως μωβ-ροζ, με λίγη λάμψη μέσα για λαμπερές εμφανίσεις και χωρίς highlighter!

- Χ-traordinaire mascara by Seventeen: Το πα και το ξαναλέω, καταπληκτική μάσκαρα! Δίνει όγκο, χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες! Την έχω σε μαύρο, μωβ και μπλε σκούρο! Δοκιμάστε την οπωσδήποτε στην απόχρωση violet 03!

-Korres professional liquid eyeliner: Το πιο τέλειο eyeliner ever! Mε βουρτσάκι που επιτρέπει τόσο λεπτές, όσο και λίγο πιο χοντρές γραμμές, υπέροχο κατάμαυρο χρώμα και απίστευτη διάρκεια! Δεν φεύγει ακι δεν μουτζουρώνει με τίποτα!

Αυτά τα ολίγα από μένα!

Καλή χρονιά σε όλες σας, γεμάτη υγεία, ευτυχία, επιτυχίες και ομορφιά... Και μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, και γι' αυτό πρέπει να φροντίζουμε κυρίως!



4 σχόλια:

  1. Το body butter όντως μυρίζει πολύ ωραία... Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Τζελ καθαρισμού La Roche – Posay το πήρα πρόσφατα και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη.
    Η bb cream της Garnier λατρεμένη... την πούδρα της Maybelline θέλω πολύ να αγοράσω... το νεράκι της Avene ήταν αγαπημένο όλο το Καλοκαίρι που μα ςπέρασε!
    Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, αυτό το body butter!!!
    ;-)
    Καλή χρονιά, κορίτσι μου!!!
    Υγεία κ' χαμόγελο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά κοπέλα μου..
    Ωραία αγαπημένα!! Αυτά τα body butter τα έχω λατρέψει τελικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena