Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Add some pink in your life!

Hello girls!

Το ροζ είναι αναμφισβήτητα το πιο κοριτσίστικο χρώμα- το χρώμα που βγάζει μια ανεμελιά, μια παιδικότητα και μια γλυκήτητα, που λατρεύω! Δεν είναι το αγαπημένο μου χρώμα, όμως λίγο ο καιρός που άρχισε να φτιάχνει και να μυρίζει άνοιξη, λίγο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που "επιβάλλει" ροζ και κόκκινο, σκέφτηκα να βάψω μια από τις μέρες μου ροζ!



Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου ροζ προϊόντα και δεσμεύομαι ότι μια μέρα που θα αισθάνομαι λίγο πεσμένη, αντί να γκρινιάζω και να κλαίω την μοίρα μου, θα μου ανεβάσω την διάθεση με ένα pink overdose! Σας συστήνω να κάνετε ακριβώς το ίδο και φυσικά να μοιραστείτε μαζί μου τα αγαπημένα σας ροζ beauty items!





 Για το αγαπημένο μου Bioderma Sensibio H2O σας έχω μιλήσει ξανά και ξανά! Έρχεται στην χαρακτηριστική ροζ- διάφανη συσκευασία και είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε demaquillage EVER! Και πιστέψτε με, έχω δοκιμάσει πολλά... Αφαιρεί τα πάντα πανεύκολα, δεν ερεθίζει στο ελάχιστο το πρόσωπο, αλλά και τα μάτια, δεν έχει άρωμα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!

Η νέα σειρά Skin Perfection της L' Oreal, έχει κάποια προϊόντα που ανταγωνίζονται επάξια, πολύ πιο ακριβά, high-end προϊόντα! Για το αγαπημένο μου Magic Touch σας έχω μιλήσει ξανά, και ήρθε η ώρα να σας πω και για το serum της σειράς, το οποίο και έχω αγαπήσει! Με υπέροχη υφή, αλλά και άρωμα, απορροφάται άμεσα και αφήνει το δέρμα μου ενυδατωμένο, φρέσκο και δροσερό, με εμφανώς βελτιωμένη υφή! Νομίζω ότι έχω παρατηρήσει μια μικρή διαφορά και στους διεσταλμένους πόρους, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα!







Mια μάσκαρα που έχω λατρέψει (και σας μίλησα γι' αυτήν σε προηγούμενο ποστ) είναι η Miss Manga από την L' Oreal Paris... Mε τέτοιο αποτέλεσμα, είναι δυνατόν να μην την λατρέψω;

Για όσες θέλετε ελαφριά προς μέτρια κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα η bb cream της σειράς Skin Perfection είναι ιδανική!

Το Vitamin E Face Mist των TBS μου δίνει μια ανάσα δροσιάς και ενυδάτωσης, όποτε το χρειάζομαι! Επίσης, το ψεκάζω πάνω από το μακιγιάζ μου για πιο φυσικό αποτέλεσμα!

Η Color Tattoo της Maybelline στην απόχρωση Pink gold είναι ό,τι πρέπει για μακιγιάζ σε ροχ τόνους με απίστευτη διάρκεια.

Τέλος το Natural- Matte Silky Blusher στην απόχρωση Natural Rose 11, δίνει ένα φυσικό χρώμα υγείας στα μάγουλά μου!















Φυσικά δεν γίνεται να μην συμπεριλάβω και τα αγαπημένα μου ροζ κραγιόν! Το καθένα από αυτά έχει μια διαφορετική απόχρωση του ροζ, αλλά τα αγαπώ όλα εξίσου! Υπάρχει μια ροζ απόχρωση για όλες τις ώρες, που μας δίνει ένα φρέσκο, φυσικά αλλά και χαριτωμένο αποτέλεσμα!













Τέλος, ένα άρωμα σκέτος... πειρασμός, το La Tentation de Nina by Nina Ricci (μια συλλεκτική έκδοση του θρυλικού αρώματος ) έχει γίνει το αγαπημένο μου πρωινό άρωμα... Και πώς να μην γίνει άλλωστε, αφού για την δημιουργία του συνεργάστηκαν ένας αρωματοποιός και ένας ζαχαροπλάστης- και μάλιστα αυτός της Laduree, του διάσημου ζαχαροπλαστείου στο Παρίσι! Φτιάχτηκε έτσι, ώστε να θυμίζει macarοon, τα γαλλικά μικρά, αέρινα γλυκά! Στην αρχή το άρωμά του είναι φρουτώδες και ζουμερό σαν grapefruit και στη συνέχεια γίνεται πιο γλυκό και ονειρικό, με αρώματα βανίλιας, αμυγδάλων, rasberries και τριαντάφυλλων! Μην παραλείψετε να το δοκιμάσετε, δίνοντάς του χρόνο να αναπτύξει όλες του τις νότες με το πέρασμα της ώρας!




Αυτά ήταν τα δικά μου αγαπημένα ροζ beauty items! Θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μου και τα δικά σας αγαπημένα...







15 σχόλια:

  1. Όλες οι επιλογές σου είναι μία και μία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πόσο λατρεύω το sensibio, δεν το ξαναγράφω! Θα νομίζετε στο τέλος πως παίρνω και ποσοστά!
    Αυτό το άρωμα στο τέλος, πρέπει να είναι υπέροχο!!!
    Πολλά ροζ(!) φιλάκια, κούκλα μου!
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Xιχιχι! Το ίδιο ισχύει και για μένα! Το λατρεύωωωω! Το άρωμα είναι υπέροχο και λατρεύω και την συσκευασία του! Φιλάκιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες επιλογές!!
    Θα συμφωνήσω για το Bioderma και την Pink Gold!
    Θέλω να δοκιμάσω το σέρουμ!!
    Οσο για τις ροζ επιλογές μου..έχω ήδη κάνει ποστ!
    Φιλάκιααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φουλ του Ροζ :D Λατρεύω <3 Πολύ ωραίες επιλογές!! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λατρεύω ροζ! Τι ωραίο post! Υπέροχα προϊόντα όλα, ειδικά τα κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @vasiliki: Το επιβάλλει η εποχή άλλωστε! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Marianna: Tελικά υπάρχουν πολλές pinkaholic! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @barefoot dutchess: Τhank you so much, my beautiful (barefoot) dutchess! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι γλυκουλια ολα σε ροζ!! πολυ ομορφα! θελω να το δοκιμασω αυτο το bioderma που μου ελεγες
    το αρωμα nina ricci μου το ειχε παρει δωρο -οχι το συλλεκτικο το κοκκινο το κλασικο - το αγορι μου πριν 1 χρονια του αγ.βαλεντινου,το λατρευω μυριζει υπεροχα!

    φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @caramellitsa: Aχ και εμένα μου αρέσουν πολύ τα αρώματα Nina Ricci και φυσικά, αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση! Και με τόσο ωράια συσκευασία, αφού τελειώσει θα το στολίσω στο boudoir μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίες οι επιλογές σου!Η color tatoo είναι και δικιά μου αγαπημένη...και πώς να μην είναι?!Το face mist το συγκεκριμένο το είχε η ξαδέρφη μου και είχα ψεκάσει μετά το μακιγιάζ και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο!Αμέσως έδωσε ζωντάνια στο πρόσωπο!Πολύ ωραίο το ροζ post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena