Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Get better routine for sick days!

Hello girls!

Τις τελευταίες μέρες είμαι δυστυχώς άρρωστη, και απ' ό,τι βλέπω το ίδιο συμβαίνει και με πολλές από εσάς! Τα συμπτώματα τα γνωρίζετε όλες: μπούκωμα, καταρροή, κουρασμένα μάτια, θαμπή επιδερμίδα, σκασμένα χείλη... Είπα λοιπόν σήμερα να σας δείξω ποια προϊόντα χρησιμοποιώ όταν είμαι άρρωστη, τα οποία βοηθάνε στο να φαίνομαι καλύτερα και πιο ευπαρουσίαστη, αλλά και με βοηθάνε να αισθάνομαι καλύτερα!





Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, λατρεύω να χρησιμοποιώ το Caudalie Beauty Elixir! Έχει ένα άρωμα δροσιάς (λίγο μέντα, λίγο ευκάλυπτος), το οποίο με βοηθάει να αναπνέω καλύτερα, αλλά και ηρεμεί την επιδερμίδα μου, απομακρύνοντας τις ατέλειες, χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει.
Να θυμάσαι, ότι όταν είσαι άρρωστη, η Βιταμίνη C, είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου, για να επανέλθει η λάμψη και η όψη υγείας στην επιδερμίδα σου! Το βράδυ ένα serum με βιταμίνη C, όπως το αγαπημένο μου Radiance Natural Serum από την Apivita, θα σε κάνει να ξυπνήσεις με πολύ πιο λαμπερή επιδερμίδα και να δείχνεις πιο υγιής! Στη συνέχεια, αντί για κρέμα προσώπου, επίλεξε μια overnight mask, η οποία θα σου δώσει έξτρα ενυδάτωση και φρεσκάδα, κάτι που χρειάζεσαι οπωσδήποτε! Προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη overnight mask που έχω δοκιμάσει είναι η Ultra Facial Overnight Hydrating Mask Kiehl's, η οποία με κάνει να ξυπνάω με πρόσωπο έξτρα φρέκσο, δροσερό και "φουσκωμένο" από ενυδάτωση! Kαι φυσικά μην παραλείπεις την κρέμα ματιών, που θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και θα ενυδατώσει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών! Προσωπικά, έχω ξεχωρίσει την κρέμα ματιών Anti-dark Circles Eye Cream της Exelia!



Το μακιγιάζ της... αρρώστιας,  για μένα πρέπει να είναι απλό, φυσικό και να μας κάνει να μην δείχνουμε άρρωστες! Βοήθησε την επιδερμίδα σου να επανέλθει χρησιμοποιώντας μια bb cream με βιταμίνη C, όπως η Actively Correcting BB Cream της Kiehl's την οποία υπεραγαπώ, για την ελαφριά της σύνθεση, την πολύ καλή της κάλυψη, τον υψηλό δείκτη προστασίας και τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την επιδερμίδα! Το concealer κρίνεται απαραίτητο για να κρύψει τους μαύρους κύκλους και την κοκκινίλα γύρω από τη μύτη που επιδεινώνεται λόγω καταρροής. Ένα ρουζ με shimmery αποτέλεσμα θα σου δώσει την απαραίτητη λάμψη και όψη υγείας με μια μόνο κίνηση! Το τελευταίο μου αγαπημένο είναι το peaches and cream της Beauty UK από το ηλεκτρονικό κατάστημα Dome! Στα μάτια, η μάσκαρα θα δείξει το βλέμμα σου πιο ανοιχτό (λατρεύω το αποτέλεσμα της Miss Manga, της οποίας το αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε εδώ και ένα λευκό ή μπεζ μολύβι στην εσωτερική γραμμή των ματιών θα τα κάνει να φαίνονται πιο ξεκούραστα και λιγότερο κόκκινα! Τέλος, αντί για κραγιόν και lip gloss προτίμησε ένα lip balm με χρώμα, σαν το Pink Punch από τα Baby Lips της Maybelline, το οποίο ενυδατώνει και χαρίζει ένα υπέροχο ροζουλί χρωματάκι (θα σας μιλήσω σε αναλυτικό ποστ για το πόσο το έχω λατρέψει!)











Tέλος, άκρως απαραίτητα είναι τα χαρτομάντηλα, καραμέλες για τον λαιμό, τσαγάκι και μια νέα μου ανακάλυψη που με έχει ενθουσιάσει- το Propolis Βιολογικό Spray για τον λαιμό με πρόπολη της Apivita! Το ψεκάζετε 2-3 φορές την μέρα και βοηθάει να μαλακώσει ο λαιμός και να ξεφορτωθείτε τον βήχα χάρη στις αντισηπτικές της πρόπολης! Love it!











Περαστικά σε όλες τις άρρωστες και θα χαρώ πολύ να μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας μυστικά για τις μέρες που είστε άρρωστες!

10 σχόλια:

  1. Μερικά καλλυντικά πάντα βοηθάνε, αυτό είναι σίγουρο! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά!Πάντως μπράβο που έχεις κουράγιο για τόσο περιποίηση!Εγώ όταν αρρωσταίνω δυστυχώς αφήνομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Marianna: Τείνω να πιστέψω ότι τα καλλυντικά είναι η λύση για όλα! Χιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Maria: Όταν ξέρω ότι θα πρέπει να πάω στη δουλειά την επόμενη μέρα, δυστυχώς δεν έχω επιλογή! :( Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περαστικά σου, κούκλα μου!
    Το "Propolis Βιολογικό Spray" το επιβεβαιώνω κι εγώ: Είναι απίθανο! (Σε εμένα τουλάχιστον, μια χαρά τα... καταφέρνει!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @syros2js: Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Το έχω προτείνει σε φίλους και συγγενείς! Φυτικό προίόν, βιολογικό, κάνει και δουλειά, τι άλλο να ζητήσει κανείς! Φιλάκιαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σε συγχαιρω που οταν εισαι αρρωστη σκεφτεσαι να ειναι ευπαρουσιαστη..εγω με το ζορι σηκωνομαι απο το κρεβατι..θα ακολουθησω την τακτικη αυτη μπας και δω πιο γρηγορη αναρρωση...η BΒ ειναι τοσο καλη?? αν τη βρω μπορει να της ριξω μια ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. περαστικά!!!τουλάχιστον με λίγα καλλυντικούλια ξεχνίεσαι κιόλας!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @vasiliki: Η συγκεκριμένη bb είναι από τις αγαπημένες μου, γιατί έχει τέλκειο δείκτη προστασίας, έχει την απόχρωση fair για πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, έχει πολύ καλή κάλυψη και βιταμίνη C! Αν βρεθείς σε κάποιο corner της Kiehl's, να ζητήσεις οπωσδήποτε ένα δείγμα για να την δοκιμάσεις! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena