Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Top 5: #Avene#

Ηello girls!

Σήμερα ξεκινάει μια καινούρια ενότητα στο blog! Σε αυτήν θα σας παρουσιάζω τα πέντε καλύτερα προϊόντα από κάθε εταιρία! Και δεν υπάρχει καλύτερη εταιρία για να ξεκινήσουμε από την Avene, την οποία αγαπώ και εμπιστεύομαι εδώ και πολλά χρόνια και της οποίας έχω δοκιμάσει πάμπολλα προϊόντα!



Πάμε να δούμε ποια είναι κατά την γνώμη μου τα 5 καλύτερα από όσα έχω δοκιμάσει;



1. Cleanance Masque: Ένα μοναδικό προϊόν, που όμοιό του δεν έχω συναντήσει σε καμία εταιρία! Όπως χαρακτηριστικά λέει η εταιρία, πρόκειται για μια απολεπιστική και απορροφητική μάσκα. Στην ουσία πρόκειται για μια καθαριστική μάσκα η οποία έχει μέσα της και απολεπιστικούς κόκκους! Την απλώνετε, την αφήνετε να δράσει 5 λεπτάκια, βρέχετε τα χέρια σας και κάνετε απαλές κυκλικές κινήσεις όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε scrub, κάνοντας έτσι και την απολέπισή σας! Το αποτέλεσμα είναι πεντακάθαρο δέρμα, απαλλαγμένο από την λιπαρότητα και τους ρύπους, με καθαρότερους πόρους, αλλά και χωρίς νεκρά κύτταρα, εξαιρετικά απαλό! Προϊόν δύο σε ένα που σας γλιτώνει χρόνο, κόπο και χρήμα, ενώ είναι και άκρως αποτελεσματικό! Love it!

2. Cleanance Emulsion: Την κρέμα αυτή την είχα πρωτοδεί στην υπέροχη Ειρήνη, και μιας και ήμουν στην αναζήτηση μιας ήπιας κρέμας που να αντιμετωπίζει τα περιστασιακά (ή και πιο μόνιμα) σπυράκια, είπα να την αγοράσω... Έκτοτε την έχω παρει 2 φορές και είμαι κατευχαριστημένη! Την βάζω κάθε βράδυ και ξυπνάω με πρόσωπο πιο καθαρό, με τα σπυράκια μου ξεθωριασμένα και δέρμα σούπερ απαλό!

3. Hydrance UV Legere: Η καλύτερη ελαφριάς υφής ενυδατική κρέμα που έχω δοκιμάσει! Την χρησιμοποιώ την άνοιξη και το καλοκαίρι που θέλω κάτι έξτρα ελαφρύ, αλλά ταυτόχρονα ενυδατικό, που να μου προσφέρει και μια μικρή προστασία από τον ήλιο ( SPF 20). Στα συν, το ότι έχει ένα διακριτικό υπέροχο άρωμα, απορροφάται άμεσα, ενυδατώνει πολύ ωραία και είναι πολύ ωραία βάση για μακιγιάζ.

4.Μousse Nettoyante: Έχετε βαρεθεί να διαβάζετε για το πόσο πολύ αγαπάω αυτό το καθαριστικό προσώπου, αλλά δεν γινόταν να μην το συμπεριλάβω! Ιδανικό για ευαίσθητες μεικτές επιδερμίδες, αφαιρεί την λιπαρότητα και την κρατάει μακριά για περισσότερη ώρα, χωρίς όμως να ξηραίνει το δέρμα! Έχει την πιο τέλεια υφή mousse και είναι εξαιρετικά απαλό στο δέρμα! Το αγαπώ, το αγαπώ, το αγαπώ!

5. Eau Thermale: Τέλος, το ιαματικό νερό της Avene, δεν λείπει ποτέ από το μπάνιο μου! Το χρησιμοποιώ μετά τον καθαρισμό του προσώπου σαν toner, το καλοκαίρι για μια ανάσα δροσιάς, μετά το μακιγιάζ για να το σταθεροποιήσω και σε ερεθισμούς για να τους εξαφανίσω! Όσες έχετε ευαίσθητο δέρμα θα το  αγαπήσετε!

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν από την Avene;

14 σχόλια:

  1. Τα δύο πρώτα τα είχα και εγώ και τα αγαπούσα.. Ειδικά η ενυδατική αυτή νομίζω ότι δεν έχω βρει καλύτερη :)
    Θα έχω στο νου μου και τα υπόλοιπα!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νεράκι μ'αρέσει πολύ, αν και γενικά λατρεύω τα Avene οπότε είμαι σίγουρη πως ό,τι δεν έχω δοκιμάσει απ'αυτά, είναι εξίσου καλό! Πολύ ενδιαφέρον post, ανυπομονώ για τα επόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Claire: Αχ εγώ έχω πάθει έρωτα με την μάσκα- απίστευτα βολικά και αποτελεσματική! Η ενυδατική, είναι απλά υπέροχη! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Marianna: Και για μένα είναι από τις εταιρίες- εγγύηση! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό ξεκίνημα στη νέα σου στήλη! Μου αρέσει σαν ιδέα!
    Νομίζω πως θα έβαζα στη λίστα μου και τη Cold Cream της Avene για τα χέρια!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρησιμοποιω την ενυδατικη και αποσυμφορητικη μασκα AVENE MASQUE APAISANT HYDRATANT εδω και 20 χρονια -εχω ευαισθητο δερμα με ακμη- και δεν την αλλαζω με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @syros2js: Δεν την έχω δοκιμάει την Cold Cream, αλλά σίγουρα μπήκε στα υπ' όψιν! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Effie: Την συγκεκριμένη μάσκα την έχω δοκιμάσει μια μόνο φορά σε δείγμα- μήπως ήρθε η ώρα να της δώαω μια δεύτερη ευακιρία;;; xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχο post Σίσσυ μου!! Λατρεύω avene!!!! Φυσικά αγαπημένη η Hydrance UV Legere!! Τα είπες όλα όπως ακριβώς τα σκέφτομαι για τη συγκεκριμένη!! Είναι και καιρός να την ξαναπάρω!! Άνοιξη από αύριο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ntina: Και εγώ θα την ξαναπάρω σύντομα γιατί είναι έρωτας! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η emulsion το ξερεις ειναι λατρεία!! Όσο για τη μασκα δεν υπαρχει περιπτωση τρέχω φαρμακείο!! Πολυ ωραία παρουσίαση κούκλα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Irene: Την αγαπώωω! Η μάσκα δεν θα σε απογοητεύσει με τίποτα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά μου κέντρισες το ενδιαφέρον για το νεράκι γιατί έχω βγάλει κάτι ευαισθησίες στα μάγουλα τελευταία και δεν ξέρω από που!Αν συνεχίσουν θα του ρίξω μια ματιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena