Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Cheap brushes and jewellery from Sammydress.com!

Hello ladies!

Σήμερα θα σας δείξω τι παρέλαβα πρόσφατα από το http://www.sammydress.com/! Για όσες δεν το γνωρίζετε, είναι ένα ηλεκτρονιό κατάστημα που έχει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ και κοσμήματα, πολύ φτηνά και με δωρεάν έξοδα αποστολής μέχρι ένα συγκεκριμέ
νο βάρος... Η παραγγελία μου έφτασε σε περίπου ένα μήνα και πάμε να δούμε τι επέλεξα!

Προσωπικά επέλεξα κάποια πανέμορφα κοσμήματα, ένα ρολόι, ένα σετ πινέλων μακιγιάζ και ένα μεμονωμένο πινέλο...

Ξεκινάω από τα κοσμήματα, τα οποία και έχω λατρέψει! Πήρα δύο  εντυπωσιακά κολιέ που κινούνται στην ίδια φιλοσοφία, τα οποία αγάπησα με το που τα είδα στο site! To καθένα κοστίζει περίπου 1,50 €, η ποιότητά τους είναι πολύ καλή και τα συνδυάζω με τα σκουλαρίκια- λουλουδάκια που θα δείτε παρακάτω! Δεν είναι απίστευτα γλυκά;



Δύο ζευγάρια σκουλαρίκια, που το καθένα κοστίζει μόνο 1 € έγιναν δικά μου, και ειδικά τα λουλουδάκια, τα έχω ερωτευτεί! Είναι τόσο ρομαντικά και μου κάνουν και ολίγον vintage!



Επίσης, είπα να παρώ ένα ρολόι, και το συγκεκριμένο με εντυπωσίασε γιατί είναι ένα ρολόι- κόσμημα! Τέλειο;


Ήθελα να δοκιμάσω και κάποια πινέλα μακιγιάζ και έτσι αρχικά επέλεξα ένα πολύ οικονομικό πινέλο, αντιγραφή της Sigma. Κοστίζει περίπου 3 € και είναι απίστευτα απαλό! Το χρησιμοποιώ για να απλώνω το foundation αλλά και για να βάζω πούδρα!


Τέλος, επέλεξα και ένα σετ με πινέλα μακιγιάζ, το οποίο ήταν και το μόνο που δεν με ενθουσίασε... Περιέχει 24 πινέλα για πρόσωπο και μάτια, έρχεται σε μια πολύ ωραία και βολική θήκη, ενώ κοστίζει μόλις 11 €! Δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των πινέλων δεν είναι απαλά... Ξεχωρίζουν αυτά που δεν είναι μαύρα και με έχουν καταβολέψει, αλλά τα υπόλοιπα δεν με ενθουσίασαν με την ποιότητα τους... Γενικώς θα σας σύστηνα αν θέλετε κάποιο πινέλο, να επιλέξετε αυτά που έχουν δύο χρώματα (όπως αυτό που πήρα μεμονωμένο) γιατί είναι τα πιο απαλά και καλά ποιοτικά!


Συνολικά, θα σας πρότεινα να τσεκάρετε οπωσδήποτε τα κοσμήματα, και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε υπέροχα πράγματα σε καταπληκτικές τιμές! Προσωπικά, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα πινέλα όπως αυτό το σετ για το οποίο άκουσα καλές κριτικές, μιας και είναι τόσο οικονομικό και οπωσδήποτε να πάρω και άλλα κοσμήματα, που στην Ελλάδα βρίσκουμε πολύ πιο ακριβά!


8 σχόλια:

  1. Με 'γεια! Με 'γεια!
    Πανέμορφα όλα, αλλά ειδικά το ρολόι... sssssssssuper!!
    ;-)
    Καλό μήνα, κούκλα μου!
    ΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ είναι όλα τέλεια!!!! με γειά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @syros2js: Merci! Ξέχασα αναφέρω ότι το ρολόι κοστίζει μόνο 3,40 €!!! Τέλειοοοοοο;!!! Nα έχεις μια υπέροχη Κυριακή γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα έχει απίστευτα κοσμήματα το sammydress!! Με γεια σου!!! Κρίμα για την κασετίνα πινέλων.. παρέλαβα κι εγώ παραγγελία πρόσφατα, αλλά πήρα μόνο κοσμήματα για να 'μαι σίγουρη! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Νtina: Έχουν τόσο χαμηλές τιμές, που δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό! Ευτυχώς το μεμονωμένο, είναι υπέροχο! Aνυπομονώ να δω και τα δικά σου κοσμήματα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια σου κοπέλα μου!Μου άρεσαν πολύ τα κοσμήματα και είναι τόσο φτηνά!Ειδικά το ρολόι μου άρεσε πάρα πολύ!Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

© sissi's place, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena